Goedkoopste stroom Friens Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Friens? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energie-aanbieder. En het aanbod is enorm! Er zijn een enorm aantal bedrijven die elektra en gas kunnen verzorgen. Iedereen zoekt dus naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze gaslicht-vergelijker kan daarbij van pas komen. D.m.v. onze vergelijkingsmodule vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Friens? Handige tips daarbij vind je via waar kunnen we stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van mei 2024. Hecht jij waarde aan minder uitstoot van CO-2? Bekijk dan zeker de tips over leveranciers van groene stroom in Friens. Al met al wil iedereen een aantrekkelijke nota van de energieleverancier. Bestudeer rap onze nuttige checklist om je stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Friens

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Friens? We hebben te maken met ruim 20 energiemaatschappijen. Dit varieert van De Vastelastenbond tot bijv. Pure Energie: ze hanteren allemaal andere pakketten en focus. Kiezen is dus best lastig. Genoeg aanbieders van energie beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Onder andere locatie en het verbruikte gas en stroom beïnvloeden de kosten van stroom en gas. Open dus nu de vergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €100.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Puur stroom is dan voldoende. Voer dus 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Gebruik jij 2500 kWh stroom? Dergelijke stroom-abonnementen incasseren per 12 maanden zo’n €425.

Alleen gas

Reeds een aantrekkelijk elektriciteitscontract besteld? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Selecteer de optie “0 kilowattuur stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een huishouden met 2 personen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €940. Het meest voordelig is een gas licht contract (bezoek ook: Endinet Groep contract [maandjaar]).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom bespaart jou het meest. Dit heb je te danken aan de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die worden toegepast deze pakketten. Wij adviseren om alsmaar een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en daarbij steeds versteld staan door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Friens is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van DELTA naar Greenchoice of Leon Zeewolde oversluiten naar Pure Energie kan ieder jaar +/- €245 opleveren. Hoe gaat dat in z’n werk? In vier simpele stappen geregeld.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden gebaseerd op locatie en wat je verbruikt. Begin dus met de postcode (gemeente Leeuwarden) en het geschatte verbruik. Weet je niet wat je verbruikt? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Geef je wensen door

Maak een keuze voor het vaste of variabele energietarief, en selecteer optioneel een looptijd. Maak het aanbod persoonlijker (neem bijv. groene energie). Opmerking: test een 1 jarig contract met een interessante welkomstpremie.

Check de voordeligste aanbieder

Je vindt nu alle aanbiedingen die matchen met de gekozen opties. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Daarnaast mag je specifieke aanbieders uit Friesland “uitzetten”.

Regel het overstappen via internet

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het abonnement aanvragen kan probleemloos via de pc. De energie-overstap is binnen maximaal 6 weken geregeld. Jouw toekomstige leverancier verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Dit gaat volledig buiten jullie om, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Waar jij benieuwd naar bent is niets meer dan: welk energiecontract is in lijn met mijn wensen? Er bestaat een keuze uit verschillende energiecontracten in Friens. Op dit moment zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen aan te vragen (denk aan Essent). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Fenor zijn hier actief. In de energievergelijker bekijk je ogenblikkelijk en super gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement passend bij stroomverbruik. Onderstaand tref je een overzicht met het huidige aanbod energiepakketten van mei 2024 in regio Leeuwarden.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
  • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de prijzen voor elektriciteit en gas nimmer alleen de elektra die je verbruikt of de m3 gas inhouden. Je hebt rekening te houden met diverse kostenposten. Hier bedoelen we o.a. je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze kosten schommelen per energiemaatschappij, je moet denken aan bijvoorbeeld administratiekosten, onderhoud & inspectie en andere zaken. Eveneens zijn er nog de netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (een partij als WML) rekent deze kosten door aan jou via de energiebedrijven. Aan de hand van subsidies verkrijg jij een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Friens. Zoals je ziet: de prijzen van zo’n stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Via onze vergelijker kan jij deze stroomtarieven van mei 2024 gemakkelijk vergelijken. Ook interessant: energiecontract Wedde vergelijken.

goedkoopste stroom in friens

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn tal van opties om het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Je kunt dan denken aan “niet alle radiatoren open zetten” of een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken. Energiemaatschappijen als Vandebron en Leon Zeewolde voorzien jou van nuttige hulpmiddelen om een gevoel te krijgen bij energieverbruik en piekmomenten. Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Maak er een gezinsproject van en je kunt besparen op de energiekosten in Friens. Je doelstelling is meer dan alleen een voordelige rekening van de energie aanbieding. Door het energieverbruik te minderen draag je bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot. Veel energie-aanbieders stimuleren groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Oostrum afsluiten.

Groene stroom Friens
Stroom genereren gebeurt op allerlei wijzen. De energiebedrijven genereren stroom via zonnepanelen of een eigen windmolen. Tip van de expert: je kan ook thuis energie opwekken. De beste investering is zonnepanelen plaatsen. Een andere optie is het installeren van zo’n warmtepomp om de gasconsumptie te beperken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Friens? Gebruik dan de speciale opties in de energievergelijker. Je vind dan op 1 pagina alle duurzameaanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Friens vergelijken Vergelijk snel de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.