Goedkoopste Endinet Groep stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over stroomleverancier Endinet Groep? Aan de hand van de zoekmachine check je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juli 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt rap het goedkoopste Endinet Groep energiecontract dat aansluit bij je behoeften. Het oversluiten gaat makkelijk en snel. Je doorzoek hier tijdelijke welkomstacties en de laagste Endinet Groep stroomtarieven van juli 2024.

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €245 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Endinet Groep stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van Endinet Groep? Dat is zo geregeld aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer je adres, schatting van energieverbruik en additionele wensen in. Activeer het filter “Endinet Groep”. Zo zoek je ogenblikkelijk het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij jouw eisen. Goed om te weten: kijk verder dan alleen het energietarief. Denk ook aan vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting. Bovendien moet je goed letten op welkomstkortingen. Voor sommige energiepakketten profiteer je al gauw van €165 korting (bekijk ook Stedin of Vandebron).

Stroomprijzen Endinet Groep juli 2024 vergelijken

Endinet Groep is een betrouwbare verstrekker van gas en stroom. Deze organisatie verkoopt contracten voor elk type huishouden. Natuurlijk het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Tip: kies een vast tarief voor maximaal 1 jaar. Als je slim bent ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk is dat het voordeligst! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van Endinet Groep? Open onze vergelijker, en stap direct over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt helpt je daarbij.

Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Endinet Groep

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Ben jij al gebonden aan een Endinet Groep stroomcontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon melden bij een medewerker. Je leverancier verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Endinet Groep? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende stroom en gas aanbieder kan hierin ondersteunen.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag Endinet Groep oversluiten? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Check hiervoor wel even de geldende opzegtermijn en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Borne, Heemstede en Oisterwijk).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van Endinet Groep

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Endinet Groep met welkomstpremie

Verklaarbaar wil jij profiteren van de sterkste Endinet Groep welkomstpremie van juli 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €115 – €240 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus aan te raden om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Deze welkomstbonus Endinet Groep in juli 2024 is weer interessant. Waar wacht je nog op? Klik op “vergelijken”, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de Endinet Groep energiecontracten met de hoogste korting. Vergeet niet: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen wel een korting krijgen op de verbruikskosten van stroom en gas.

stroomleverancier-endinet-groep

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Endinet Groep en betaal minder voor gas en licht!