Goedkoopste energieleverancier Voordeligste energiecontracten vergelijken


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij een goedkope energieleverancier in juni 2024? Iedereen wil graag lage vaste lasten, maar vaak denken wij dat we er zelf niet veel aan kunnen doen. Maar dat is absoluut niet waar. U hebt wel degelijk invloed op een deel van uw vaste lasten. Neem bijvoorbeeld eens uw energiekosten; één van de vaste lasten waar elk huishouden honderden euro’s per jaar aan kwijt is. Wie slim is kiest voor een voordelige energieleverancier dit jaar. Want door van energieleverancier te wisselen kunt u veel geld besparen. En dat alleen door gebruik te maken van het beste aanbod van de goedkope energieleverancier dit jaar!

Wat is de goedkope energieleverancier van juni 2024?

Op de vraag wie de goedkope energieleverancier dit jaar is, valt geen antwoord te geven. Dit verschilt namelijk per situatie. Welke leverancier voor u het beste aanbod heeft, ontdekt u door een aantal persoonlijke vragen te beantwoorden. Wanneer u dat doet wordt er voor u gekeken naar het aanbod dat het beste bij u past. Wie de goedkope energieleverancier dit jaar voor u is, krijgt u in een passend aanbod op uw scherm. Zo kunt u op uw gemak bekijken wat de voorwaarden zijn en hoeveel u kunt besparen op uw energienota. Bijvoorbeeld bij Vattenfall, Eneco of Essent.

Is overstappen naar een voordelige energieleverancier lastig?

Een veelgehoord argument om maar bij de oude energieleverancier te blijven is dat het lastig is om over te stappen. Echter berust dit argument niet op ervaringen, maar op het onbekende. Jarenlang waren wij gewend dat we niets te kiezen hadden op energiegebied. Sinds de energiemarkt is vrijgegeven hebben wij de mogelijkheid te switchen en u zou een dief van uw eigen portemonnee zijn als u daar geen gebruik van maakt. Bovendien regelen wij graag alles voor uw overstap naar de voordeligste energieleverancier dit jaar. U betaalt nooit dubbel voor uw energiekosten, want zodra het contract van uw goedkope energieleverancier dit jaar begint, stopt het contract bij uw oude energieleverancier (Powerpeers, Greenchoice of Oxxio).

Netbeheerders en een aantrekkelijk energieleverancier: wat is het verschil?

Ongeacht welke netbeheerder u heeft, kunt u voor elke willekeurige energieleverancier kiezen. Dit kan het bedrijf zijn dat ook het netbeheer in eigen hand heeft bij u in de regio, maar het mag ook één van de andere energieleveranciers zijn. In sommige gevallen kan het dus zo zijn dat de netbeheerder en de goedkope energieleverancier dit jaar hetzelfde zijn. Echter is de kans groot dat u een andere netbeheerder heeft. Dit maakt voor het contract niets uit. Het aanbod van de goedkope energiemaatschappij dit jaar is en blijft voor u de voordeligste. Veel energiemaatschappijen berekenen de kosten voor de netbeheerder aan u door, zodat u slechts één rekening krijgt. In sommige gevallen zult u – naast de rekening van uw goedkope energieleverancier dit jaar – ook een rekening krijgen van de netbeheerder. Veel succes met het vinden van een energiecontract in juni 2024.

Stroomtarieven vergelijken Vergelijk de grote Nederlandse leveranciers en stap over van energie