Goedkoopste stroom Wezup Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Wezup? Aangezien er veel concurrentie is kiest iedereen zelf zijn of haar energiemaatschappij. De keuze is niet eenvoudig. Je vindt meer dan 15 aanbieders die gas en stroom leveren. Het is dus interessant om te kijken naar de goedkoopste contracten. Onze energievergelijker biedt hiervoor uitkomst. Door onze vergelijkingsmodule lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Wezup? Bekijk daarnaast ook details over hoe gaat stroom vergelijken precies? Of bekijk de verschillende energiecontracten van mei 2024. Droom jij over energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze commentaren over leveranciers van groene stroom in Wezup. Onder aan de streep is het streven van iedereen een goedkope energierekening. Bekijk vlug onze praktische suggesties om jullie stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Wezup

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Wezup? We onderscheiden bijna 20 energiebedrijven. Leveranciers als Leon Zeewolde tot o.a. Vrijopnaam: met ieder specifieke kosten en pluspunten. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Het merendeel van de energie-aanbieders beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. De controle hiervoor – het uitgangspunt – is jouw situatie in de provincie Drenthe. Onder andere adres en het verbruikte gas en stroom drukken hun stempel op de stroomkosten. Bekijk dus eenvoudig onze zoekmachine, en bekijk de goedkoopste stroomaanbieder met welkomstbonussen van wel €245.

Alleen stroom

Heb jij al een pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Alleen stroom is dan voldoende. Vul dus een “nul” bij gas in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Benodig jij 2300 kWh aan elektra? Soortgelijke stroomcontracten zijn al verkrijgbaar vanaf € 435.

Alleen gas

Heb je al een scherp elektriciteitscontract aangevraagd? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Klik dan op “geen stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een woning met 2 bewoners spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1050. Het meest interessante is een combi van gas en licht (check ook: gas van Endinet Groep).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dat is het effect van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die worden toegepast deze pakketten. Het is niet zo’n gek idee om continue over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en daardoor ieder jaar genieten van goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Wezup is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van DELTA naar Eneco of Vandebron oversluiten naar Qurrent kan ieder jaar +/- €120 besparen. Hoe gaat dat in z’n werk? Volg de 4 stappen hieronder.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden samengesteld op basis van postcode en natuurlijk het gebruik. Stap 1 is het invullen van je vestigingsadres (gemeente Coevorden) en het energieverbruik. Beschik je niet over deze info? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Specificeer jouw wensen

Maak een keuze voor het vaste of variabele energietarief, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Maak je wensen kenbaar (zoals groene energie). Info: kies een 1 jarig contract met een interessante bonus.

Spot de goedkoopste pakketten

Je ziet nu de bedrijven die in lijn zijn met je wensen. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Optioneel kun jij specifieke aanbieders uit Drenthe “uitzetten”.

Regel het overstappen via internet

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het energiepakket bestellen kan probleemloos thuis. De energie-overstap is al binnen 4 – 6 weken afgehandeld. De toekomstige aanbieder verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Jij hoeft niets te doen en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De grote vraag is niets meer dan: welk energiecontract matcht met mijn specifieke wensen? Je hebt de keuze uit verschillende energiecontracten in Wezup. Normaal zijn alle erkende energiemaatschappijen hier beschikbaar (denk aan Powerpeers). En natuurlijk ook energiebedrijven als MAIN Energie zijn werkzaam in dit gebied. Aan de hand van de stroomvergelijker achterhaal je snel en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat klopt met jouw stroomverbruik. Hieronder tref je een lijst met de meest populaire energiepakketten van mei 2024 in regio Coevorden.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de vergoedingen van gas en stroom nimmer alleen de kWh prijs voor elektra of gas vergoeding zijn. Je hebt te maken met een tweetal kosten. Dan moet je denken aan vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. De kosten hiervan zijn verschillend per aanbieder, en is bedoeld voor zaken als oversluitkosten, verwerking, apps en service en meer van dit soort zaken. Tevens betaal je ook altijd netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (dit kan zijn Vitens) berekent dit aan jou door via de energiemaatschappij. Landelijk gezien ontvang je de unieke “vermindering energiebelasting” als korting op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Wezup. We kunnen concluderen: de tarieven van een stroompakket zijn niet altijd even transparant. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van mei 2024 nu vergelijken. Lees nu verder over energiecontract Niezijl vergelijken.

goedkoopste stroom in wezup

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het gebruik van elektriciteit te reduceren. Een suggestie is “gebruik uitsluiten A+ apparaten” of niet een te grote vriezer kopen. Leveranciers zoals Vandebron en Leon Zeewolde voorzien jou van praktische tools om een gevoel te krijgen bij het dagelijkse stroom en gas gebruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Maak er een gezinsproject van en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Wezup. Wat je bereikt is nooit enkel een gunstigere nota van de energieleverancier. Door de energieconsumptie te reduceren draag je een steentje bij aan een schonere wereld. Veel maatschappijen zijn dan ook betrokken bij groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Haarlo afsluiten.

Groene stroom Wezup
Stroomopwekking kan op allerlei manieren. Veel bedrijven kopen elektriciteit via zonne-energie en windenergie. Leuke tip: wat we meer en meer zien is thuis stroom opwekken. De beste optie is zonnepanelen installeren. Een andere optie is een warmtepomp nemen om minder gas te verbruiken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Wezup? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je bekijkt dan in een oogopslag alle “groene” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Wezup vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.