Goedkoopste stroom Volendam Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Interesse in de goedkoopste stroom van Volendam? Sinds 2004 kiest iedereen zelf zijn of haar energie-aanbieder. En over keuze heb je niet te klagen. Er zijn tientallen leveranciers van gas en elektra. Het is dus interessant om te kijken naar manieren om te besparen op energie. Onze gaslicht-vergelijker is absoluut een meerwaarde. Door middel van onze stroomvergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Volendam? Handige tips daarbij vind je via waar kunnen we stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van maart 2024. Hecht jij waarde aan minder uitstoot van CO-2? Spring dan meteen naar adviezen over leveranciers van groene stroom in Volendam. Per slot van rekening kijken we allemaal uit naar een lage rekening van de energieaanbieder. Vergaar vlug ook onze handige checklist om jullie stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Volendam

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Volendam? Momenteel tellen we meer dan 20 energie-aanbieders. Leveranciers als Noordelijk Lokaal Duurzaam tot Vrijopnaam: ze hanteren allemaal andere abonnementen en focus. De keuze is dus enorm. Het merendeel van de bedrijven zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. De berekening daarvoor hangt af van jouw situatie in de provincie Noord-Holland. Factoren als woonplaats en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt drukken hun stempel op de kosten van stroom en gas. Start dus eenvoudig de stroomvergelijker, en bekijk de goedkoopste stroomaanbieder en bespaar tot wel €280.

Alleen stroom

Heb jij al een biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Alleen stroom is dus toereikend. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Verbruik je 2200 kWh aan stroom? Dergelijke stroom-abonnementen kosten op jaarbasis ongeveer €430.

Alleen gas

Heb je al een voordelig elektriciteitscontract gevonden? Puur geïnteresseerd in gas vergelijken? Ga dan voor “0 kilowattuur stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een huishouden met 2 personen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €915. Het goedkoopst is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: contract Qwint).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is een voordelige keuze. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die men hanteert bij combipakketten. Het is aan te raden om blijvend een kort contract te nemen, max 1 jaar. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en daardoor 0verrast worden door goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Volendam is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van Allure Energie naar Essent of Leon Zeewolde oversluiten naar Qurrent kan per 12 maanden wel €245 schelen. Hoe gaat dat in z’n werk? In vier simpele stappen geregeld.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden samengesteld op basis van de opgegeven locatie & verbruik. Het begint dus met invoeren van je vestigingsadres (gemeente Edam-Volendam) en het geschatte gas + stroomverbruik. Weet je niet wat je verbruikt? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Geef je wensen door

Maak een keuze voor het vaste of variabele energietarief, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Maak het aanbod persoonlijker (zoals groene energie). Opmerking: selecteer zo’n 1 jarig contract met aantrekkelijke welkomstbonus.

Check de goedkoopste contracten

Jij bekijkt nu alle aanbiedingen die vallen binnen de gekozen opties. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Tevens mag je specifieke organisaties uit Noord-Holland “uitzetten”.

Verwerk de aanvraag snel online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het contract regelen kan gemakkelijk via de pc. Het oversluiten is binnen 5 a 6 weken afgehandeld. De nieuwe energiemaatschappij verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken maart 2024

Waar het uiteindelijk om draait is natuurlijk: welk energiecontract voldoet aan mijn wensen? Er valt te kiezen uit verschillende energiecontracten in Volendam. Doorgaans zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen te bestellen (een voorbeeld is UnitedConsumers). En natuurlijk ook energiebedrijven als MAIN Energie bieden hier hun service aan. Aan de hand van de vergelijker ontdek je à la minute en super gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement voor jou stroomverbruik. Hieronder bekijk je een lijstje met diverse actuele energiepakketten van maart 2024 in regio Edam-Volendam.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
  • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de vergoedingen voor elektriciteit en gas niet alleen de elektra die je verbruikt en m3 gasgebruik inhouden. We onderscheiden nog 2 soorten kosten. Hier bedoelen we o.a. vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze prijzen zijn verschillend per leverancier, en is bedoeld voor zaken als administratiekosten, slimme thermostaten en advies en meer van dit soort zaken. Eveneens betaal je ook altijd netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (denk aan PWN) berekent dit aan jou door via de energieaanbieder. Landelijk gezien ontvang je de speciale “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Volendam. Het is duidelijk, de prijzen van jouw stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. Via de energievergelijker kun je de stroomtarieven van maart 2024 snel vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Meppel vergelijken.

goedkoopste stroom in volendam

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te verlagen. Een tip: “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas” of was op een lagere temperatuur. Energieleveranciers zoals Essent en Fenor voorzien jou van speciale apps om aanpassingen te maken in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Betrek het hele huishouden hierbij, en je kunt besparen op de energiekosten in Volendam. Jouw “win” gaat verder dan een positieve rekening van de energie aanbieding. Door bewust met energie om te gaan draag je bij aan een schoner milieu. Bijna alle energiebedrijven stimuleren groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Fluitenberg afsluiten.

Groene stroom Volendam
Stroomopwekking is mogelijk via verschillende opties. Onze energie-aanbieders halen elektriciteit uit zonne-energie en windenergie. Maar let op: je kan ook zelf stroom opwekken. Een prima keuze is zonnepanelen plaatsen. Meer en meer mensen kiezen ook voor het plaatsen van zo’n warmtepomp om de gasconsumptie te beperken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Volendam? Ga dan voor de speciale opties in de vergelijkingstool. Je vind dan in een keer de meest groene maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Volendam vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.