Goedkoopste Qwint stroom Vergelijk onze stroomcontracten en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over stroomleverancier Qwint? Aan de hand van de adviestool check je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt ogenblikkelijk het goedkoopste Qwint energiecontract dat voldoet aan jullie eisen. Overstappen gaat simpel en rap. Je doorzoek hier aantrekkelijke welkomstkortingen en de beste Qwint stroomtarieven van april 2024.

Alle maatschappijen

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot Pure Energie.

Besparen op de energienota

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Qwint stroompakket afsluiten

Willen jullie overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Qwint? Dat doe je eenvoudig aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en additionele wensen in. Klik links op het merk “Qwint”. Zo zoek je onmiddellijk het voordeligste contract dat in lijn is met jullie behoeften. Tip: de energierekening bestaat niet enkel uit een tarief voor verbruikt stroom + gas. Denk ook aan vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €190 voordeel (lees ook verder over Powerpeers of NLE).

Stroomprijzen Qwint april 2024 vergelijken

Qwint is een landelijke dienstverlener van elektriciteit en gas. Deze energiemaatschappij levert contracten in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Eigenlijk is elke jaar overstappen interessant. Uiteindelijk realiseer je de maximale besparing. Wil jij je ook elektriciteit afnemen van Qwint? Open onze vergelijker, en stap ogenblikkelijk over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel helpt je daarbij.

Type huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Qwint

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Zit je al vast aan een Qwint stroomcontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan een medewerker. De klantenservice verzorgt de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Qwint? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Qwint oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Venray, Goes en Maastricht).

Check de goedkoopste stroom van Qwint

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Selecteer optioneel groene stroom.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Qwint met welkomstpremie

Uiteraard stap jij het liefst over naar de voornaamste Qwint welkomstpremie van april 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €165 tot +/- €195 (afhankelijk van je contracttermijn). Deze welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus slim om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De welkomstkorting Qwint in april 2024 moet je zeker eens bekijken. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle bekende Qwint energiecontracten met de lucratiefste korting. Let wel: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Eigenaren van bestaande contracten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

stroomleverancier-qwint

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk stroompakketten van Qwint en betaal minder voor gas en stroom!