Goedkoopste Vattenfall stroom Vergelijk actuele stroomcontracten en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier Vattenfall? Via deze website vind je de meest interessante welkomstkortingen van mei 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig het goedkoopste Vattenfall energiecontract dat voldoet aan jouw wensen. Overstappen van energie gaat handig en kost slechts een paar minuten. Je vindt hier veel speciale welkomstacties en de voordeligste Vattenfall stroomtarieven van mei 2024.

Alle leveranciers

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €295 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Vattenfall stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van Vattenfall? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Vul je postcode, energiegebruik en andere wensen in. Activeer het filter “Vattenfall”. Jij ziet nu snel het meest aantrekkelijke contract dat in lijn is met jouw wensen. Advies: de energierekening bestaat niet enkel uit het energietarief. Check ook aspecten als verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstkorting. Op sommige pakketten ontvang je tot wel €110 voordeel (bezoek ook MAIN Energie of Huismerk Energie).

Stroomprijzen Vattenfall mei 2024 vergelijken

Vattenfall is een landelijke aanbieder van stroom en gas. Deze energieaanbieder levert allerlei soorten contracten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Ons advies: ga voor het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Uiteindelijk is dat het voordeligst! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Vattenfall? Begin dan met onze vergelijker, en stap binnen no-time over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder helpt je daarbij.

Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.175 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Vattenfall

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een Vattenfall stroomcontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je gewoon doorzetten naar de klantenservice. De klantenservice verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Vattenfall? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Je nieuw gekozen stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Vattenfall oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Check hiervoor wel even de opzegtermijn en boeteclausules wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Alkmaar, Emmen en Leiden).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van Vattenfall

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Vattenfall met welkomstpremie

Begrijpelijk sluit jij je abonnement over naar de meest royale Vattenfall welkomstpremie van mei 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €95 – €230 (ligt aan het type contract). De beloofde welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De geldende welkomstkorting Vattenfall in mei 2024 is aantrekkelijk. Ga direct aan de slag. Open onze tool, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de bekende Vattenfall energiecontracten met de scherpste korting. Nog 1 ding: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. De huidige contractanten krijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

Goedkoopste pakketten van Vattenfall

 • Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Stroom en Gas Onbepaalde tijd

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Vattenfall en betaal minder voor gas en licht!