Goedkoopste MAIN Energie stroom Vergelijk onze stroomcontracten en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier MAIN Energie? Via deze website spot jij de huidige welkomstkortingen van februari 2024 voor alle pakketten en contracten. Nu direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt eenvoudig het goedkoopste MAIN Energie energiecontract dat voldoet aan jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Je vindt hier veel tijdelijke acties en de gunstigste MAIN Energie stroomtarieven van februari 2024.

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

MAIN Energie stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen en heb je voorkeur voor een goedkoop energie-abonnement van MAIN Energie? Dat doe je eenvoudig middels de vergelijker op onze website. Vul jullie adresgegevens, verbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “MAIN Energie”. Zo zoek je gelijk het voordeligste contract dat aansluit bij jouw wensen. Tip: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten per kWh en m3. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht. Let daarnaast vooral op de welkomstbonus. Bij sommige leveranciers krijg je wel tot €165 voordeel (lees ook verder over HVC of Essent).

Stroomprijzen MAIN Energie februari 2024 vergelijken

MAIN Energie is een grote dienstverlener van elektriciteit en gas. Deze organisatie hanteert allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Let op: stap over naar het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. Concreet vindt er elk jaar een overstap plaats. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van MAIN Energie? Start met vergelijken, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het schema hieronder is een handig hulpmiddel.

Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 1.975 m³

Overstappen naar MAIN Energie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Loopt er al een MAIN Energie stroomcontract, en ga je verhuizen? Dit kan je (online) melden bij je leverancier. Je leverancier zorgt voor de wijziging in het adressenbestand. Loopt jouw stroom en gas bij een andere aanbieder, en wil je overstappen naar MAIN Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Nu MAIN Energie oversluiten? Bel met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Controleer altijd de opzegtermijn en de hoogte van de boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Het harde, Ede en Terneuzen).

De goedkoopste stroom van MAIN Energie

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Selecteer optioneel groene stroom.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op MAIN Energie met welkomstpremie

Verklaarbaar stap jij het liefst over naar de beste MAIN Energie welkomstpremie van februari 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, je kunt altijd korting krijgen. Deze extra korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €85 t/m €240 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De actuele welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Wij raden dus aan om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Deze welkomstbonus MAIN Energie in februari 2024 moet je zeker eens bekijken. Wacht niet langer! Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de MAIN Energie energiecontracten met de lucratiefste korting. Nog 1 ding: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten krijgen soms korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-main-energie

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk stroompakketten van MAIN Energie en bezuinig op gas en elektra!