Goedkoopste Huismerk Energie stroom Vergelijk actuele stroomcontracten en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Huismerk Energie? Middels deze website vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft direct het goedkoopste Huismerk Energie energiecontract dat past bij je behoeften. Overstappen van energie gaat handig en vlug. Je vindt hier veel tijdelijke aanbiedingen en de beste Huismerk Energie stroomtarieven van juni 2024.

Alle pakketten

Alle bekende providers vergelijken. Van Anode Energie tot Vrijopnaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Huismerk Energie stroompakket afsluiten

Willen jullie overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Huismerk Energie? Dat gaat zonder moeite middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, energiegebruik en overige wensen in. Klik links op het merk “Huismerk Energie”. Zo bekijk je meteen het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw wensen. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit het energietarief. Let ook goed op vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonus. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €220 voordeel (lees ook verder over Essent of Eneco).

Stroomprijzen Huismerk Energie juni 2024 vergelijken

Huismerk Energie is een betrouwbare aanbieder van stroom en gas. De energieleverancier levert contracten voor elk type huishouden. Natuurlijk het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Want op die manier realiseer je de maximale besparing. Online elektriciteit afnemen van Huismerk Energie? Vul de vergelijker in, en stap meteen over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel helpt je daarbij.

Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 750 m³
2 personen 2.100 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Huismerk Energie

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een Huismerk Energie stroomcontract, en ga ergens anders wonen? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar jullie huidige aanbieder. De klantenservice regelt de adreswijzigingen. Neem je nog energie af bij een andere leverancier, maar wil je wel overstappen naar Huismerk Energie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan hierin ondersteunen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Huismerk Energie oversluiten? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met de geldende opzegtermijn en de hoogte van de boete wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Zwijndrecht, Leeuwarden en Schiedam).

Check de goedkoopste stroom van Huismerk Energie

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Huismerk Energie met welkomstpremie

Verklaarbaar sluit jij je abonnement over naar de meest royale Huismerk Energie welkomstpremie van juni 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig (kortlopend) abonnement, of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze korting noemen we ook wel welkomstkorting. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €105 t/m €190 (voor lange contract krijg je meer). De welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus slim om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Deze welkomstkorting Huismerk Energie in juni 2024 is aantrekkelijk. Waar wacht je nog op? Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk alle bekende Huismerk Energie energiecontracten met de hoogste korting. Nog 1 ding: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. De huidige contractanten krijgen soms korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-huismerk-energie

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van Huismerk Energie en betaal minder voor gas en licht!