Goedkoopste Vandebron stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over stroomleverancier Vandebron? Door onze tool bekijk jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt ogenblikkelijk het goedkoopste Vandebron energiecontract dat geschikt is voor je behoeften. Overstappen gaat simpel en rap. Jij checkt alle aantrekkelijke acties en de voordeligste Vandebron stroomtarieven van april 2024.

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Essent tot HVC.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Vandebron stroompakket afsluiten

Kan je overstappen naar een goedkoop energie-abonnement van Vandebron? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Geef je straatnaam, gas & stroomverbruik en additionele wensen in. Ga links met je muis naar “Vandebron”. Je zoekt zo meteen het betaalbaarste contract dat aansluit bij je specificaties. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Bij enkele energiecontracten kan dit oplopen tot €230 voordeel (bezoek ook Qurrent of Vattenfall).

Stroomprijzen Vandebron april 2024 vergelijken

Vandebron is een gangbare dienstverlener van zowel gas als elektriciteit. Deze energieaanbieder biedt pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Advies: ga eerst voor een vast tarief in combinatie met een 1-jarig contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Want op die manier is dat het voordeligst! Online elektriciteit afnemen van Vandebron? Vul de vergelijker in, en stap meteen over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht wat je hierna vindt helpt je daarbij.

Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.075 m³

Overstappen naar Vandebron

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe huizen is de regel: bestellen en aansluiten. Loopt er al een Vandebron stroomcontract, en ga ergens anders wonen? Dit kan je (online) doorgeven aan de klantenservice. Het team regelt de wijziging. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Vandebron? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Vandebron oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de geldende opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Waalwijk, Groningen en Meppel).

Vergelijk en vind de goedkoopste stroom van Vandebron

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Vandebron met welkomstpremie

Uiteraard ben jij benieuwd naar de meest royale Vandebron welkomstpremie van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €185 tot €245 (ligt aan het type contract). De actuele welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. De welkomstkorting Vandebron in april 2024 moet jij in overweging nemen. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, voer jouw verbruik in, en vergelijk alle Vandebron energiecontracten met de beste korting. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten krijgen soms korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-vandebron

Goedkoopste abonnementen van Vandebron

  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Vandebron en bespaar op stroom en gas!