Goedkoopste Qurrent stroom Vergelijk actuele stroomcontracten en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Qurrent? Door de zoekmachine doorzoek je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van mei 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt meteen het goedkoopste Qurrent energiecontract dat aansluit op jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en vlug. Je doorzoek hier aantrekkelijke welkomstkortingen en de laagste Qurrent stroomtarieven van mei 2024.

Alle organisaties

Alle erkende providers vergelijken. Van Energieflex tot Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €245 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Qurrent stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen naar een goedkoop energie-abonnement van Qurrent? Dat gaat zonder moeite als je onze vergelijker gebruikt. Vul je postcode, gas & stroomverbruik en extra filters in. Activeer het filter “Qurrent”. Zo zoek je direct het goedkoopste contract dat volledig past bij jullie behoeften. Let op: kijk verder dan alleen de prijzen van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie. Bovendien moet je goed letten op korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €155 voordeel (lees ook verder over Oxxio of MAIN Energie).

Stroomprijzen Qurrent mei 2024 vergelijken

Qurrent is een grote dienstverlener van elektriciteit en gas. De energieleverancier biedt contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Belangrijk: kies een vast tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Onderaan de streep betaal je dan het minst voor energie! Direct elektriciteit afnemen van Qurrent? Vul jouw gegevens in, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt hulp.

Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Qurrent

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Ben jij al gebonden aan een Qurrent stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je (online) doorgeven aan een medewerker. Je leverancier verzorgt de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere aanbieder, maar wil je wel overstappen naar Qurrent? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Qurrent oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Uithoorn, Ermelo en Maassluis).

De goedkoopste stroom van Qurrent

 1. Geef jouw postcode door
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Qurrent met welkomstpremie

Verklaarbaar wil jij overstappen naar de voornaamste Qurrent welkomstpremie van mei 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €160 t/m €225 (afhankelijk van je contracttermijn). Jouw welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus geen gek idee om elk jaar over te stappen van leverancier. Deze welkomstbonus Qurrent in mei 2024 moet jij in overweging nemen. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Qurrent energiecontracten met de lucratiefste korting. Nog 1 ding: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Huidige klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

stroomleverancier-qurrent

Goedkoopste pakketten van Qurrent:

 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van Qurrent en bespaar op licht en gas!