Goedkoopste Powerpeers stroom Vergelijk alle stroomcontracten en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier Powerpeers? Aan de hand van de zoekmachine vind je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van mei 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft ogenblikkelijk het goedkoopste Powerpeers energiecontract dat aansluit op jullie uitgaven. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en rap. Jij bekijkt hier tijdelijke welkomstacties en de voordeligste Powerpeers stroomtarieven van mei 2024.

Complete vergelijking

Alle populaire partijen vergelijken. Van Allure Energie tot Vrijopnaam.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Powerpeers stroompakket afsluiten

Mogen jullie overstappen naar een goedkoop energie-abonnement van Powerpeers? Dat is zo geregeld met behulp van onze vergelijker. Vul je postcode, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Ga links met je muis naar “Powerpeers”. Zo bekijk je snel het voordeligste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Advies: kijk verder dan alleen de prijzen van energie. Denk ook aan verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €135 voordeel (lees ook verder over Noordelijk Lokaal Duurzaam of Innova Energie).

Stroomprijzen Powerpeers mei 2024 vergelijken

Powerpeers is een gangbare aanbieder van zowel gas als elektriciteit. Deze organisatie verkoopt contracten voor elk type huishouden. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Tip: kies een vast tarief met een korte looptijd. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep ben je dan het goedkoopste uit! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Powerpeers? Begin dan met onze vergelijker, en stap ogenblikkelijk over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De onderstaande tabel biedt uitkomst.

Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 725 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Powerpeers

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Deze situatie is eenvoudig: bestellen en aansluiten. Zit je al vast aan een Powerpeers stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je (online) aangeven aan jullie huidige aanbieder. De aanbieder zorgt voor de wijziging. Echter, heb je een contract bij een andere energiemaatschappij, en wens je een overstap naar Powerpeers? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. De aanstaande stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Powerpeers oversluiten? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Vergeet niet opzegtermijnen en eventuele boetes indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Almere, Enschede en Leusden).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van Powerpeers

 1. Voer jouw locatie in
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Powerpeers met welkomstpremie

Vanzelfsprekend ben jij benieuwd naar de sterkste Powerpeers welkomstpremie van mei 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1-jarige verbintenis, of een langer contract met vaste prijzen, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting noemen we ook wel welkomstkorting. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €80 tot €190 (hangt af van de contracttermijn). De actuele welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Jouw welkomstbonus Powerpeers in mei 2024 is zeker de moeite waard. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, voer jouw verbruik in, en vergelijk alle bekende Powerpeers energiecontracten met de beste korting. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Huidige klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

stroomleverancier-powerpeers

Goedkoopste abonnementen van PowerPeers

 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk stroompakketten van Powerpeers en bezuinig op gas en elektra!