Goedkoopste NLE stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over stroomleverancier NLE? Op de vergelijker doorzoek je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig het goedkoopste NLE energiecontract dat voldoet aan jouw wensen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Je vindt hier veel speciale acties en de gunstigste NLE stroomtarieven van juni 2024.

Compleet aanbod

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

NLE stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen en heb je voorkeur voor een goedkoop energie-abonnement van NLE? Dat doe je eenvoudig aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, verbruik en additionele wensen in. Aan de linkerkant vind je “NLE”. Zo bekijk je snel het voordeligste contract dat aansluit bij jouw eisen. Goed om te weten: beperkt je niet tot een tarief voor verbruikt stroom + gas. Overweeg ook zaken als vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €205 voordeel (bezoek ook Innova Energie of Fenor).

Stroomprijzen NLE juni 2024 vergelijken

NLE is een landelijke aanbieder van elektriciteit en gas. Deze energieaanbieder hanteert contracten voor elk type huishouden. Dan hebben we het over een modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Concreet vindt er elk jaar een overstap plaats. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Online elektriciteit afnemen van NLE? Start met vergelijken, en stap direct over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.075 m³

Overstappen naar NLE

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: bestellen en aansluiten. Ben jij al gebonden aan een NLE stroomcontract, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je gewoon doorzetten naar de klantenservice. Je leverancier verzorgt de wijziging. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar NLE? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” aanbieder van stroom en gas kan hierin ondersteunen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel NLE oversluiten? Bel met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Wezep, Eindhoven en Tiel).

Vergelijk en vind de goedkoopste stroom van NLE

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Vink eventueel groene energie aan.
  7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op NLE met welkomstpremie

Begrijpelijk stap jij het liefst over naar de sterkste NLE welkomstpremie van juni 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, de korting is er altijd wel. Deze korting voor nieuwe klanten noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €90 tot €255 (afhankelijk van je contracttermijn). De geldende welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Jouw welkomstbonus NLE in juni 2024 is zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk alle bekende NLE energiecontracten met de meest aantrekkelijke korting. Goed om te weten: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen vaak wel profiteren van korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

stroomleverancier-nle

Goedkoopste contracten van Nederlandse Energie Maatschappij

  • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van NLE en bespaar op stroom en gas!