Goedkoopste stroom Maastricht Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Maastricht? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiebedrijf. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn een enorm aantal spelers waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar manieren om te besparen op energie. Onze energievergelijker is hierbij onmisbaar. Op basis van onze stroomvergelijker vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Maastricht? Handige tips daarbij vind je via op welke manier kan ik stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van juni 2024. Draag jij graag een steentje bij aan energie die duurzaam tot stand komt? Bekijk dan zeker de toelichting op leveranciers van groene stroom in Maastricht. Als het er op aan komt zoeken we naar manieren voor een lage energienota. Verzamel als de bliksem onze nuttige suggesties om jullie stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Maastricht

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Maastricht? Momenteel tellen we ruim 20 energiemaatschappijen. Dat gaat van MAIN Energie tot o.a. NLE: met ieder specifieke tarieven en pluspunten. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Genoeg bedrijven zeggen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor – de basis – is jouw situatie in de provincie Limburg. Aspecten zoals woonplaats en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt hebben invloed op de energierekening. Check dus vlug de stroomvergelijker, en achterhaal de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €255.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een biomassaketel, warmtenet, zonneboiler, pelletkachel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Puur een “stroompakket” is voor jouw situatie genoeg. Voer dus in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Consumeer jij 2375 (kWh) stroom? Dit soort stroom aanbiedingen heb je al vanaf €440.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een voordelig elektriciteitscontract afgesloten? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Klik dan op “0 kWh stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een woning met 2 bewoners heeft al snel een gasrekening van € 1050. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht contract (bezoek ook: DELTA tarieven [maandjaar]).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom bespaart jou het meest. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die men hanteert bij combipakketten. Het is slim om herhaaldelijk zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en dus 0verrast worden door goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Maastricht is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van De Vastelastenbond naar Energiedirect.nl of Vandebron oversluiten naar Pure Energie kan jaarlijks +/- €155 opleveren. Het is voor iedereen haalbaar! Volg de 4 stappen hieronder.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen worden samengesteld op basis van jouw adresgegevens en verbruik. Start dus met de lokatie van de aansluiting (gemeente Maastricht) en het energieverbruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Kies dan de grootte van het huishouden.

Geef je wensen door

Kies voor flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en kies de looptijd van de verbintenis. Geef aan wat je belangrijk vindt (zoals groene energie). Update: doe een aanvraag voor een kortlopend contract met een forse welkomstbonus.

Check de goedkoopste aanbieder

Jij ziet nu een overzicht met de bedrijven die vallen binnen de gekozen opties. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eventueel kan jij specifieke aanbieders uit Limburg selecteren / deselecteren.

Regel de bestelling zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het abonnement aanvragen kan vlug zelf online. Het overstappen is binnen een paar weken doorgevoerd. Jouw aanstaande leverancier ontzorgt jou hierin. Dit gaat volledig buiten jullie om, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Waar jij benieuwd naar bent is natuurlijk: welk energiecontract spoort met mijn ideaalplaatje? Je hebt de keuze uit meer dan 100+ energiecontracten in Maastricht. Standaard zijn alle bekende energiemaatschappijen hier werkzaam (denk aan Vandebron). Echter ook energiebedrijven als Huismerk Energie bieden hier hun service aan. Middels de zoekmachine achterhaal je à la minute en erg simpel het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Verderop bekijk je een opsomming met diverse actuele energiepakketten van juni 2024 in regio Maastricht.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
  • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de prijzen van elektriciteit en gas nooit enkel de elektra die je verbruikt of het gasverbruik zijn. Er zijn nog twee belangrijke factoren. Hier bedoelen we o.a. het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze prijzen wisselen per energieaanbieder, en beslaan onder andere oversluitkosten, verwerking, onderhoud & inspectie en andere zaken. Verder spelen er zaken als netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (dit kan zijn WML) verplaatst deze kosten naar jou via de energiebedrijven. Via landelijke subsidies heb je recht op de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als korting op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Maastricht. Zoals je ziet: de kosten van het stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. Aan de hand van de energievergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juni 2024 vlug vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract De Mortel vergelijken.

goedkoopste stroom in maastricht

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om je elektriciteitsverbruik te verminderen. Een suggestie is “bewust met de waterkoker omgaan” of de vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt. Energieleveranciers zoals Energiedirect.nl en Innova Energie werken met speciale apps voor een inkijk in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Laat de hele familie meedoen, en start direct met besparen op de energiekosten in Maastricht. Het pluspunt is nimmer puur een voordelige rekening van de energiemaatschappij. Door bewust met energie om te gaan neem ook jij je verantwoordelijk voor de energierevolutie. Het merendeel van de maatschappijen zijn dan ook betrokken bij groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Vragender afsluiten.

Groene stroom Maastricht
Stroom opwekken is mogelijk via verschillende opties. Onze leveranciers genereren elektriciteit via zonnepanelen of een eigen windmolen. Maar let op: jij kunt ook zelf elektriciteit opwekken. De beste investering is zonnepanelen nemen. Meer en meer mensen kiezen ook voor de cv-ketel vervangen voor een warmtepomp om de gasconsumptie te beperken. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Maastricht? Kies dan de “duurzame” opties in de vergelijkingstool. Je ziet dan in een blik de “duurzaamste” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Maastricht vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.