Goedkoopste Pure Energie stroom Vergelijk onze stroomcontracten en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over stroomleverancier Pure Energie? Aan de hand van de vergelijker spot jij de huidige welkomstkortingen van mei 2024 voor alle pakketten en contracten. A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt snel het goedkoopste Pure Energie energiecontract dat geschikt is voor jouw wensen. Overstappen gaat moeiteloos en prettig. Je doorzoek hier tijdelijke welkomstkortingen en de voordeligste Pure Energie stroomtarieven van mei 2024.

Compleet aanbod

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Pure Energie stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen en heb je voorkeur voor een goedkoop energie-abonnement van Pure Energie? Dat is eenvoudig gedaan met behulp van onze vergelijker. Voer jouw postcode en huisnummer, schatting van energieverbruik en ander zoekwensen in. Activeer het filter “Pure Energie”. Zo bekijk je direct het betaalbaarste contract dat aansluit bij jullie behoeften. Advies: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Denk ook aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de korting voor nieuwe klanten. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €145 korting (bekijk ook Vattenfall of Leon Zeewolde).

Stroomprijzen Pure Energie mei 2024 vergelijken

Pure Energie is een populaire leverancier van elektriciteit en gas. Deze energiemaatschappij hanteert pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, een variabel of vast tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Let op: kies een vast tarief met een korte looptijd. Feitelijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Per slot van rekening is dat het goedkoopst! Online elektriciteit afnemen van Pure Energie? Open onze vergelijker, en stap à la minute over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder kan je helpen.

Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Overstappen naar Pure Energie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een Pure Energie stroomcontract, en ben je van plan te verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig doorgeven aan jullie huidige aanbieder. De medewerker regelt het overzetten van het huidige contract. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Pure Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande gas en stroom leverancierkan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Nu Pure Energie oversluiten? Bel met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en een boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Uitgeest, Epe en Losser).

Vind de goedkoopste stroom van Pure Energie

 1. Voer jouw locatie in
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Pure Energie met welkomstpremie

Vanzelfsprekend wil jij profiteren van de voornaamste Pure Energie welkomstpremie van mei 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, de korting is er altijd wel. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €165 t/m €245 (ligt aan het type contract). Jouw welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Wij raden dus aan om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De actuele welkomstbonus Pure Energie in mei 2024 moet jij in overweging nemen. Het is tijd voor actie! Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Pure Energie energiecontracten met de lucratiefste korting. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

stroomleverancier-pure-energie

Goedkoopste contracten van Pure Energie

 • Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Pure Energie en betaal minder voor gas en stroom!