Goedkoopste Leon Zeewolde stroom Vergelijk de stroomcontracten en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over stroomleverancier Leon Zeewolde? Door deze website check je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juli 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft onmiddellijk het goedkoopste Leon Zeewolde energiecontract dat past bij jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Je doorzoek hier speciale acties en de gunstigste Leon Zeewolde stroomtarieven van juli 2024.

Alle aanbieders

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €365 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Leon Zeewolde stroompakket afsluiten

Willen jullie overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van Leon Zeewolde? Dat is eenvoudig gedaan aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en ander zoekwensen in. Klik links op het merk “Leon Zeewolde”. Zo zoek je ogenblikkelijk het beste en scherpste contract dat matcht met jouw wensen. Tip: kijk verder dan alleen het energietarief. Denk ook aan vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstkortingen. Op sommige pakketten ontvang je tot wel €240 korting (klik door naar Huismerk Energie of Engie).

Stroomprijzen Leon Zeewolde juli 2024 vergelijken

Leon Zeewolde is een gangbare verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier levert contracten in alle soorten en maten. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Advies: ga voor het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Concreet stap je dan elk jaar over. Want op die manier is dat het voordeligst! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Leon Zeewolde? Start met vergelijken, en stap direct over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt hulp.

Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Leon Zeewolde

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: afsluiten en leveren. Zit je al vast aan een Leon Zeewolde stroomcontract, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan de klantenservice. De klantenservice draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Loopt er nog een contract bij een andere leverancier, en ben je van plan over te stappen naar Leon Zeewolde? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende gas en stroom aanbiederkan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Leon Zeewolde oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn in het contract en de hoogte van de boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Rouveen, Dronten en Staphorst).

Vind de goedkoopste stroom van Leon Zeewolde

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Leon Zeewolde met welkomstpremie

Vanzelfsprekend ben jij benieuwd naar de voornaamste Leon Zeewolde welkomstpremie van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1-jarige verbintenis, of een langer contract met vaste prijzen, er is altijd korting te verdienen. Deze korting op energie vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €165 – €240 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De geldende welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus verstandig om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De beloofde welkomstbonus Leon Zeewolde in juli 2024 is aantrekkelijk. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de bekende Leon Zeewolde energiecontracten met de beste korting. Let wel: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Reeds bestaande contractantenontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-leon-zeewolde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van Leon Zeewolde en betaal minder voor gas en stroom!