Goedkoopste stroom Noord-Holland Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Noord-Holland? In Nederland bepaal je zelf jouw energiemaatschappij. En over keuze heb je niet te klagen. Je vindt meer dan 15 spelers van gas en elektra. Steeds meer consumenten zoeken naar de voordeligste optie. Onze specialist kan hier een steentje aan bijdragen. Met behulp van onze vergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Noord-Holland? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel waar kunnen we stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van april 2024. Draag jij graag een steentje bij aan minder uitstoot van CO-2? Spring dan meteen naar info over aanbieders van groene stroom in Noord-Holland. Uiteindelijk kijken we allemaal uit naar een lage energierekening. Bestudeer snel onze nuttige hulpmiddelen om het stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Noord-Holland

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Noord-Holland? We hebben te maken met meer dan 20 energiemaatschappijen. Leveranciers als De Vastelastenbond tot bijv. Vrijopnaam: ze hanteren allemaal andere tarieven en pluspunten. Kiezen is dus best lastig. Het merendeel van de aanbieders van energie stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar of dat echt zo is wordt bepaald door jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Noord-Holland. Zaken als postcode en verbruik hebben invloed op de stroomkosten. Check dus moeiteloos de stroomvergelijker, en ontdek de goedkoopste aanbieder van stroom met welkomstbonussen van wel €100.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Enkel en alleen stroom is dan voldoende. Vul hiervoor alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Benodig jij 2375 kWh elektra? Zodanige stroom-abonnementen kosten op jaarbasis ongeveer €405.

Alleen gas

Reeds een scherp elektriciteitscontract geregeld? Wil je alleen gas vergelijken? Ga dan voor “ik wil alleen gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een stel zonder kinderen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €975. Het goedkoopst is een gas licht pakket (bekijk ook: overstapbonus Essent).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is een voordelige keuze. Dit heb je te danken aan de overstapbonus (welkomstpremie) die worden toegepast de contracten. Het is verstandig om altijd een kort contract te nemen, max 1 jaar. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en dus telkens versteld staan door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Noord-Holland is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Energieflex naar Greenchoice of Leon Zeewolde oversluiten naar NLE kan ieder jaar tot wel €240 besparen. Hoe gaat dat in z’n werk? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Postcode, huisnummer en verbruik doorgeven

Energieprijzen worden samengesteld op basis van locatie en wat je verbruikt. Start dus met jouw woonplaats (gemeente Noord-Holland) en het geschatte verbruik. Weet je niet wat je verbruikt? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Wat voor contract wil je?

Maak een keuze voor variabele of vaste tarieven, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Geef aan wat je belangrijk vindt (neem bijv. groene energie). Niet vergeten: selecteer zo’n kortlopend pakket met een hoge welkomstkorting.

Spot de voordeligste aanbieder

Jij bekijkt nu de bedrijven die sporen met je wensen. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eventueel kun je bepaalde leveranciers uit Noord-Holland achterwege laten.

Regel het overstappen via internet

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het pakket bestellen kan snel via de pc. De energie-overstap is binnen maximaal 6 weken doorgevoerd. Jouw toekomstige leverancier regelt al het papierwerk. Er wordt van jullie niets verwacht, en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

De hamvraag luidt natuurlijk: welk energiecontract is in lijn met mijn eisen? Er is de keuze uit uit tientallen energiecontracten in Noord-Holland. Normaal zijn alle populaire energiemaatschappijen hier beschikbaar (denk aan Pure Energie). En wat te denken van energiebedrijven als Fenor kan je aanvragen. In de vergelijker achterhaal je à la minute en moeiteloos het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Onderstaand vind je een overzicht met diverse actuele energiepakketten van april 2024 in regio Noord-Holland.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de kosten van elektra & gas nimmer louter de verbruikte elektra of de m3 gas bevatten. Graag noemen we nog een tweetal kosten. In de basis is dat je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze tarieven zijn weer anders per energieleverancier, en beslaan onder andere oversluitkosten, verwerking, slimme thermostaten en advies en andere zaken. Tevens factureren ze nog netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (denk aan Waternet) verplaatst deze kosten naar jou via de energiemaatschappij. Landelijk gezien verreken jij een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Noord-Holland. Zoals je ziet: de tarieven van jouw stroompakket zijn best complex. Met behulp van onze vergelijker kun je de stroomtarieven van april 2024 eenvoudig vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Oudemirdum vergelijken.

goedkoopste stroom in noord-hollland

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit te verlagen. Bijvoorbeeld “het gebruik van lichtdimmers” of het deksel op de pan houden tijdens het koken. Energiebedrijven als Qurrent en MAIN Energie werken met nuttige hulpmiddelen voor een inkijk in jullie stroom en gasverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Laat het hele gezin participeren, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Noord-Holland. Het pluspunt is meer dan alleen een gunstige rekening van de energie aanbieding. Door de energieconsumptie te reduceren lever jij je bijdrage aan een schoner milieu. Veel energieleveranciers zijn daarom ook leverancier van groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Hoogersmilde afsluiten.

Groene stroom Noord-Holland
Het opwekken van stroom gaat steeds innovatiever. Veel energiemaatschappijen genereren elektriciteit via windparken en zonneweides. Advies: jij kunt ook zelf stroom opwekken. Denk aan het kopen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is een warmtepomp nemen voor een reductie in gasgebruik. Wil je Groene stroom afsluiten in Noord-Holland? Ga dan voor de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijker. Je ziet dan op 1 pagina de meest groene leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Noord-Holland vergelijken Vergelijk zonder moeite de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.