Goedkoopste stroom Nijetrijne Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Nijetrijne? Sinds een tijdje maak je zelf een keuze voor een energieleverancier. En over keuze heb je niet te klagen. Er zijn landelijk meer dan 15 aanbieders die elektra en gas kunnen verzorgen. Iedereen zoekt dus naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze energievergelijker kan hier een steentje aan bijdragen. Door de gaslicht vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Nijetrijne? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe moet ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Streef jij naar energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze motivatie voor aanbieders van groene stroom in Nijetrijne. Onder aan de streep zoekt iedereen naar een aantrekkelijke energierekening. Bestudeer snel onze nuttige checklist om het stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Nijetrijne

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Nijetrijne? We hebben te maken met 15 – 20 aanbieders van energie. Aanbieders als E.ON t/m Powerpeers: ze hanteren allemaal andere pakketten en aandachtsgebieden. De juiste kiezen valt niet mee. Het gros van de energieleveranciers zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Maar of dat echt zo is wordt bepaald door jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Vooral locatie en het verbruikte gas en stroom hebben invloed op de kosten van stroom en gas. Check dus snel onze zoekmachine, en detecteer de goedkoopste stroomaanbieder wat jaarlijks een besparing oplevert van €190.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Alleen stroom is voor jou voldoende. Voer dus alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Benodig jij 2475 (kWh) elektriciteit? Zulke stroom-abonnementen kosten jaarlijks zo’n €470.

Alleen gas

Inmiddels al een voordelig elektriciteitscontract besteld? Puur geïnteresseerd in gas vergelijken? Ga dan voor “0 kWh stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een huishouden met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1085. Het meest interessante is een gas licht abonnement (ook interessant: Cogas voor gas en licht).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is een voordelige keuze. Dat is het effect van de overstapbonus (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij gas- en stroomcontracten. Het is niet zo’n gek idee om herhaaldelijk een kort contract te nemen, max 1 jaar. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en natuurlijk 0genieten van goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Nijetrijne is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Budget Energie naar Greenchoice of Leon Zeewolde oversluiten naar Powerpeers kan je tot wel €240 schelen. Het is voor iedereen haalbaar! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden gebaseerd op de verbruikte stroom/gas en postcode. Begin dus met de lokatie van de aansluiting (gemeente Weststellingwerf) en het geschatte gas + stroomverbruik. Deze gegevens niet bij de hand? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Gebruik de filters

Selecteer een vast of variabel tarief, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Geef aan wat je belangrijk vindt (m.b.t. groene energie). Opmerking: probeer een 1 jarig pakket met een royale welkomstpremie.

Check de voordeligste contracten

Jij bekijkt nu alle contracten die aansluiten bij de gekozen opties. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eveneens kun je specifieke aanbieders uit Friesland achterwege laten.

Doe het overstappen snel online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het abonnement bestellen kan gemakkelijk zelf online. De overstap is in maximaal 6 weken afgehandeld. Jouw toekomstige energieleverancier zegt jouw huidige contract op. Jij hoeft niets te doen en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar het uiteindelijk om draait is vanzelfsprekend: welk energiecontract spoort met mijn wensen? Er valt te kiezen uit verschillende energiecontracten in Nijetrijne. Doorgaans zijn alle erkende energiemaatschappijen hier beschikbaar (een voorbeeld is Vattenfall). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals De Vastelastenbond kan je aanvragen. Aan de hand van onze tool check je snel en zonder problemen het goedkoopste energie-abonnement dat matcht bij jouw stroomverbruik. Verderop check je een lijst met de meest populaire energiepakketten van april 2024 in regio Weststellingwerf.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de kosten voor stroom en gas niet alleen de verbruikte elektra of de m3 gas bevatten. We onderscheiden nog diverse kostenposten. Dit zijn ten eerste de vaste leveringskosten (vastrecht). De kosten hiervan zijn verschillend per energiemaatschappij, je moet denken aan bijvoorbeeld de overheadkosten, slimme thermostaten en advies en overige kosten. Verder krijg je te maken met netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als Evides) verplaatst deze kosten naar jou via de energiebedrijven. Aan de hand van subsidies ontvang je de “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Nijetrijne. Het mag duidelijk zijn, de kosten van het stroompakket zijn best complex. Aan de hand van onze vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 meteen vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract Epen vergelijken.

goedkoopste stroom in nijetrijne

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om je elektriciteitsverbruik te verlagen. Een tip: “de oven efficiënt gebruiken” of af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken. Energiemaatschappijen zoals Oxxio en MAIN Energie voorzien jou van nuttige applicaties voor inzicht in energieverbruik en piekmomenten. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Ga aan de slag met iedereen in huis en start direct met besparen op de energiekosten in Nijetrijne. Het resultaat is niet uitsluitend een lagere energienota. Door minder energie te consumeren lever jij je bijdrage aan het verminderen van CO-2 uitstoot. Bijna alle aanbieders investeren flink in groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Woudbloem afsluiten.

Groene stroom Nijetrijne
Stroom opwekken gaat steeds innovatiever. Steeds meer energie-aanbieders wekken elektriciteit op via windenergie en zonneparken. Leuke tip: jij kunt ook zelf energie opwekken. Denk aan zonnepanelen kopen. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp installeren om zo de gaskraan dicht te draaien. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Nijetrijne? Ga dan voor de milieuvriendelijke opties in de vergelijkingstool. Je vergelijkt dan in 1 overzicht alle “groene” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Nijetrijne vergelijken Vergelijk eenvoudig de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.