Goedkoopste stroom Epen Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Epen? Sinds we een open markt hebben maak je zelf een keuze voor een energiebedrijf. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn ruim 20 maatschappijen voor gas en stroom. Nederlanders zijn altijd op zoek naar manieren om te besparen op energie. Onze specialist kan hier een steentje aan bijdragen. Door de energievergelijker vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Epen? Ook gaan we verder in op zaken als hoe moet ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van juni 2024. Droom jij over minder uitstoot van CO-2? Check dan snel alle toelichting op leveranciers van groene stroom in Epen. Per slot van rekening streven alle huishoudens naar een lage rekening van de energieaanbieder. Raadpleeg nu onze praktische tips om je stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Epen

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Epen? Er zijn meer dan 15 aanbieders van energie. Aanbieders als Allure Energie tot aan Qwint: ieder met hun eigen tarieven en pluspunten. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Genoeg maatschappijen stellen zich op als goedkoopste aanbieder. De controle hiervoor is afhankelijk van jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Limburg. Zaken als adres en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt zijn van invloed op de kosten van stroom en gas. Open dus spoedig onze zoekmachine, en bekijk de goedkoopste stroomaanbieder wat jaarlijks een besparing oplevert van €115.

Alleen stroom

Heb jij al een pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Enkel een stroomcontract is voor jou voldoende. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Benodig jij 2075 kWh elektra? Dergelijke stroom-abonnementen incasseren per 12 maanden zo’n €470.

Alleen gas

Op dit moment al een voordelig elektriciteitscontract geregeld? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Kies dan “ik wil alleen gas”. Gas is duurder dan elektra. Een gezin met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €950. Het beste kan je kiezen voor een combi van gas en licht (check ook: Qurrent).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is prijstechnisch het meest interessant. Dit heb je te danken aan de overstapbonus (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij de contracten. Wij adviseren om steeds een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en daarbij 0verrast worden door goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Epen is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Fenor naar Greenchoice of Leon Zeewolde oversluiten naar Pure Energie kan ieder jaar wel €195 schelen. Denk je dat het ingewikkeld is? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden samengesteld op basis van locatie en wat je verbruikt. Begin dus met jullie lokatie / adres (gemeente Gulpen-Wittem) en het energieverbruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Specificeer jouw wensen

Selecteer flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en maak een keuze voor de looptijd van het contract. Specificeer je zoekopdracht (zoals groene energie). Belangrijk: kies een kortlopend pakket met een forse welkomstaanbieding.

Kies de voordeligste pakketten

Jij checkt vervolgens alle leveranciers die rijmen met jouw wensenlijst. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Ook kan jij specifieke organisaties uit Limburg achterwege laten.

Doe het oversluiten zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het energiepakket bestellen kan vandaag nog via internet. De energie-overstap is in maximaal 6 weken verwerkt. Jouw aanstaande maatschappij pakt dit volledig op. Dit gaat volledig buiten jullie om, en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Waar jij benieuwd naar bent is vanzelfsprekend: welk energiecontract matcht met mijn specifieke wensen? Je hebt de keuze uit meer dan 100+ energiecontracten in Epen. Tegenwoordig zijn alle erkende energiemaatschappijen hier werkzaam (bijv. Eneco). Echter ook energiebedrijven zoals Energieflex zijn hier actief. Met behulp van deze website ontdek je ogenblikkelijk en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Verderop ontdek je een lijst met diverse actuele energiepakketten van juni 2024 in regio Gulpen-Wittem.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de tarieven van elektriciteit en gas nimmer enkel de verbruikte elektra en m3 gasgebruik zijn. Je hebt rekening te houden met 2 soorten kosten. Namelijk het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). De kosten hiervan zijn weer anders per energieaanbieder, je moet denken aan bijvoorbeeld administratiekosten, klantenservice en overige kosten. Verder krijg je te maken met netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (denk aan Oasen) rekent deze kosten door aan jou via jouw energieleverancier. Aan de hand van subsidies heb je recht op de “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Epen. Je ziet, de prijzen van zo’n stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Middels de energievergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juni 2024 snel vergelijken. Ook interessant: energiecontract Vught vergelijken.

goedkoopste stroom in epen

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om je elektriciteitsverbruik te reduceren. Een tip: “gebruik niet de standby modus” of een hr-ketel gebruiken. Energie-aanbieders als Pure Energie en De Vastelastenbond hebben verhelderende tools om bewuster om te gaan met je exacte gas- en stroomverbruik. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Ga aan de slag met iedereen in huis en je kunt besparen op de energiekosten in Epen. Je doelstelling is nimmer puur een gunstige nota van de energie aanbieding. Door een lager energieverbruik neem ook jij je verantwoordelijk voor een beter milieu. Bijna alle energieleveranciers zijn daarom ook leverancier van groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Oldeberkoop afsluiten.

Groene stroom Epen
Het genereren van stroom wordt op diverse manieren gedaan. De energiebedrijven wekken stroom op via zonnecellen en windturbines. Altijd slim: er is ook een optie voor thuis energie genereren. Een prima keuze is zonnepanelen plaatsen. Je kunt ook kiezen voor het aankopen van zo’n warmtepomp om minder gas te verbruiken. Wil je Groene stroom afsluiten in Epen? Gebruik dan de duurzame mogelijkheden in de energievergelijker. Je bekijkt dan in een keer de meest groene aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Epen vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.