Goedkoopste Cogas stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier Cogas? Op onze tool vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug het goedkoopste Cogas energiecontract dat aansluit op jouw wensen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en rap. Je doorzoek hier exclusieve acties en de laagste Cogas stroomtarieven van juni 2024.

Alle leveranciers

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €335 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Cogas stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen en wil jij een goedkoop energie-abonnement van Cogas? Dat gaat zonder moeite met behulp van onze vergelijker. Voer je adres, stroom + gasverbruik en additionele wensen in. Klik links op het merk “Cogas”. Je zoekt zo meteen het meest aantrekkelijke contract dat aansluit bij jouw eisen. Goed om te weten: kijk verder dan alleen een tarief voor verbruikt stroom + gas. Let ook goed op verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de korting voor nieuwe klanten. Bij enkele energiecontracten profiteer je al gauw van €210 voordeel (ga verder naar Westland Infra of Liander).

Stroomprijzen Cogas juni 2024 vergelijken

Cogas is een gangbare dienstverlener van elektriciteit en gas. Deze energieaanbieder biedt contracten in alle soorten en maten. Dan hebben we het over een modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Let op: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk is elke jaar overstappen interessant. Want op die manier is dat het goedkoopst! Online elektriciteit afnemen van Cogas? Begin dan met onze vergelijker, en stap onmiddellijk over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? De onderstaande tabel biedt hulp.

Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.475 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.900 m³

Overstappen naar Cogas

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een Cogas stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je gewoon doorzetten naar de service-afdeling. Het team regelt de ondersteuning voor het oversluiten. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Cogas? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. De aanstaande gas en stroom leverancierkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag Cogas oversluiten? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Vergeet niet de opzegtermijn en eventuele boetes bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Castricum, Heerenveen en Oldenzaal).

De goedkoopste stroom van Cogas

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Cogas met welkomstpremie

Natuurlijk wil jij overstappen naar de meest royale Cogas welkomstpremie van juni 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting voor nieuwe klanten noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €120 tot €210 (hangt af van de contracttermijn). Deze welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus geen gek idee om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De beloofde welkomstkorting Cogas in juni 2024 is weer interessant. Stap vandaag nog over. Start met vergelijken, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote Cogas energiecontracten met de lucratiefste korting. Goed om te weten: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenontvangen wel korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

stroomleverancier-cogas

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van Cogas en bezuinig op gas en elektra!