Goedkoopste stroom Nieuwediep Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Nieuwediep? In ons land maak je zelf een keuze voor een energiemaatschappij. En het aanbod is enorm! Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen voor gas en stroom. Het is dus interessant om te kijken naar de goedkoopste contracten. Onze energievergelijker kan daarbij van pas komen. Door de energievergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Nieuwediep? Ook gaan we verder in op zaken als hoe werkt stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van april 2024. Draag jij graag een steentje bij aan een beter milieu? Spring dan meteen naar commentaren over aanbieders van groene stroom in Nieuwediep. Per slot van rekening kijken we allemaal uit naar een goedkope energierekening. Lees daarvoor ook onze handige checklist om stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Nieuwediep

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Nieuwediep? Momenteel tellen we ruim 20 energiebedrijven. Dat gaat van DELTA tot o.a. Qurrent: ieder met hun eigen tarieven en USP’s. De keuze is dus enorm. Legio maatschappijen claimen de goedkoopste te zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is wordt gebaseerd op jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Drenthe. Met name adres en energieconsumptie zijn van invloed op de kosten van stroom en gas. Open dus spoedig de stroomvergelijker, en check de goedkoopste stroomaanbieder wat jaarlijks een besparing oplevert van €205.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Alleen elektra is dus genoeg. Voer dus alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Benodig jij 2450 kWh stroom? Zulke stroomcontracten kosten jaarlijks zo’n €420.

Alleen gas

Heb je al een voordelig elektriciteitscontract gevonden? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Klik dan op “geen stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een gezin met 2 personen spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1050. Het meest voordelig is een gas licht abonnement (ook interessant: Clean Energy voor gas en licht).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dat is het effect van de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij de meeste abonnementen. Het is aan te raden om steeds een kort contract te nemen, max 1 jaar. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en 0profiteren van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Nieuwediep is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van De Vastelastenbond naar Greenchoice of HVC oversluiten naar Pure Energie kan jaarlijks +/- €185 besparen. Hoe werkt het? Volg de 4 stappen hieronder.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen worden gebaseerd op locatie en wat je verbruikt. Het begint dus met invoeren van de postcode (gemeente Aa en Hunze) en inschatting van energieverbruik. Deze gegevens niet bij de hand? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Wat voor contract wil je?

Kies voor variabele of vaste tarieven, en selecteer de looptijd van jouw contract. Specificeer je zoekopdracht (m.b.t. groene energie). Niet vergeten: selecteer zo’n kortlopend pakket met een royale welkomstkorting.

Check de goedkoopste aanbieder

Je vindt nu alle leveranciers die voldoen aan de gekozen opties. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Daarbij kan jij specifieke organisaties uit Drenthe aan- en uitzetten.

Regel het overstappen zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het abonnement regelen kan probleemloos via de pc. Het overstappen is binnen 4 – 6 weken geregeld. Jouw toekomstige aanbieder zal het huidige pakket annuleren. Dit gaat volledig buiten jullie om, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

De grote vraag is vanzelfsprekend: welk energiecontract voldoet aan mijn eisen? Je kunt kiezen uit diverse energiecontracten in Nieuwediep. Eigenlijk zijn alle erkende energiemaatschappijen te bestellen (o.a. NLE). Echter ook energiebedrijven zoals Budget Energie kan je aanvragen. In de energievergelijker detecteer je snel en moeiteloos het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Hieronder tref je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van april 2024 in regio Aa en Hunze.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
  • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de kosten van gas + elektra nimmer louter de kWh prijs voor elektra of gas vergoeding beslaan. Je hebt rekening te houden met 2 soorten kosten. Dan moet je denken aan het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze tarieven schommelen per aanbieder, en hieronder vallen o.a. de overheadkosten, onderhoud & inspectie en soortgelijke kosten. Eveneens zijn er nog de netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als Duneo) belast dit uiteindelijk door via de energiemaatschappij. Via landelijke subsidies verkrijg jij een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Nieuwediep. Het mag duidelijk zijn, de kosten van het stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. Middels de energievergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van april 2024 vandaag nog vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Eijsden vergelijken.

goedkoopste stroom in nieuwediep

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het gebruik van elektriciteit te verminderen. Een tip: “let op het energielabel” of een ketel kopen die past bij de grote van je huis. Bedrijven zoals Greenchoice en De Vastelastenbond voorzien jou van speciale programma’s voor helderheid over jouw stroomverbruik (en gas). Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Maak er een gezinsproject van en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Nieuwediep. Je doelstelling is meer dan alleen een voordelige nota van de energieleverancier. Door het energieverbruik te minderen lever jij je bijdrage aan minder CO-2 uitstoot. Het gros van de energiemaatschappijen zijn daarom druk bezig met groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Corle afsluiten.

Groene stroom Nieuwediep
Stroom genereren gaat steeds innovatiever. Steeds meer bedrijven genereren elektriciteit via zonnecellen en windturbines. Altijd slim: je kan ook zelf stroom opwekken. Een prima keuze is zonnepanelen kopen. Wat je ook veel ziet is het installeren van zo’n warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Nieuwediep? Kies dan de milieuvriendelijke opties in onze vergelijker. Je vind dan op 1 pagina de “duurzaamste” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Nieuwediep vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.