Goedkoopste stroom Eijsden Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Eijsden? Sinds we een open markt hebben maak je zelf een keuze voor een energieleverancier. En het aanbod is groot! Er zijn tientallen spelers voor gas en stroom. Ja kunt dus zelf zoeken naar manieren om te besparen op energie. Onze specialist is hierbij onmisbaar. D.m.v. onze stroomvergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Eijsden? Bekijk daarnaast ook details over hoe werkt stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van april 2024. Streef jij naar een beter milieu? Check dan ook onze tips over leveranciers van groene stroom in Eijsden. Per slot van rekening zoekt iedereen naar een voordelige energienota. Bestudeer rap onze nuttige adviezen om jouw stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Eijsden

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Eijsden? We onderscheiden meer dan 20 energie-aanbieders. Van Leon Zeewolde t/m NLE: ieder met hun eigen abonnementen en pluspunten. De juiste kiezen valt niet mee. Het gros van de energie-aanbieders zeggen de goedkoopste te zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is wordt gebaseerd op jullie eigen wensen in de provincie Limburg. Onder andere woonadres en het verbruikte gas en stroom hebben invloed op de energielasten. Bekijk dus vandaag nog de stroomvergelijker, en bekijk de goedkoopste stroomaanbieder met welkomstbonussen van wel €285.

Alleen stroom

Heb jij al een biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Puur een stroomcontract is dan toereikend. Vul hiervoor alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Benodig jij 2125 kWh aan stroom? Dit soort stroomcontracten heb je al vanaf €410.

Alleen gas

Heb je al een aantrekkelijk elektriciteitscontract gevonden? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Selecteer de optie “0 kilowattuur stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een stel zonder kinderen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €990. Het beste kan je kiezen voor een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: actie UnitedConsumers).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is een voordelige keuze. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die je krijgt bij energiecontracten. Het is aan te raden om structureel een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en hierdoor 0profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Eijsden is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Allure Energie naar UnitedConsumers of Huismerk Energie oversluiten naar Qurrent kan jaarlijks +/- €200 schelen. Iedereen kan dit doen! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen zijn afhankelijk van locatie en wat je verbruikt. Stap 1 is het invullen van de lokatie van de aansluiting (gemeente Eijsden-Margraten) en het geschatte verbruik. Beschik je niet over deze info? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Wat voor contract wil je?

Maak een keuze voor het variabele of vaste energietarief, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Geef aan wat je belangrijk vindt (aangaande groene energie). Info: selecteer zo’n kortlopend pakket met een royale welkomstpremie.

Spot de goedkoopste pakketten

Je treft nu alle aanbiedingen die in lijn zijn met jouw eisen. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Verder kun jij bepaalde maatschappijen uit Limburg selecteren / deselecteren.

Regel de aanvraag via internet

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het abonnement aanvragen kan meteen thuis. Het oversluiten is al binnen 5 a 6 weken afgehandeld. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij regelt al het papierwerk. Dit gaat volledig buiten jullie om, en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar jij benieuwd naar bent is vanzelfsprekend: welk energiecontract voldoet aan mijn ideaalplaatje? Je hebt de keuze uit tientallen energiecontracten in Eijsden. Standaard zijn alle populaire energiemaatschappijen aan te vragen (onder andere Oxxio). En niet te vergeten energiebedrijven als Huismerk Energie kan je aanvragen. Via de vergelijker achterhaal je direct en erg eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement voor jou stroomverbruik. Verderop ontdek je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van april 2024 in regio Eijsden-Margraten.

  • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
  • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de vergoedingen van elektra & gas nooit uitsluitend het aantal kWh elektra of de m3 gas beslaan. Er zijn nog een tweetal kosten. Namelijk het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze tarieven schommelen per maatschappij, en is bedoeld voor zaken als oversluitkosten, verwerking, servicemedewerkers en soortgelijke kosten. Bovendien krijg je te maken met netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (bijv. Oasen) berekent dit aan jou door via de energiemaatschappij. Vanuit de overheid heb je recht op de speciale “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Eijsden. Het is duidelijk, de tarieven van een stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. D.m.v. de vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van april 2024 moeiteloos vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract Vleuten vergelijken.

goedkoopste stroom in eijsden

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Je kunt dan denken aan “beperkt elektrisch bijverwarmen” of de vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten. Bedrijven als Qurrent en Leon Zeewolde werken met verhelderende tools voor een inkijk in jullie stroom en gasverbruik. Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Maak er een gezinsproject van en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Eijsden. Je doelstelling gaat verder dan een goedkopere nota van de energiemaatschappij. Door het energieverbruik te minderen neem ook jij je verantwoordelijk voor een schoner milieu. Veel energie-aanbieders zijn dan ook betrokken bij groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Noordwijk afsluiten.

Groene stroom Eijsden
Stroom genereren wordt op diverse manieren gedaan. De energieleveranciers wekken stroom op via zonnecentrales en windparken. Altijd slim: wat we meer en meer zien is zelf stroom opwekken. De beste optie is zonnepanelen plaatsen. Meer en meer mensen kiezen ook voor het installeren van zo’n warmtepomp om helemaal afscheid te nemen van het dure gas. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Eijsden? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je vergelijkt dan in een keer alle duurzamemaatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Eijsden vergelijken Vergelijk gelijk de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.