Goedkoopste Clean Energy stroom Vergelijk de stroomcontracten en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Clean Energy? Door onze experts vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug het goedkoopste Clean Energy energiecontract dat aansluit op je verbruikt. Overstappen gaat handig en rap. Jij checkt alle tijdelijke welkomstkortingen en de laagste Clean Energy stroomtarieven van juni 2024.

Alle leveranciers

Alle gangbare providers vergelijken. Van Essent tot NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Clean Energy stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen en heb je voorkeur voor een goedkoop energie-abonnement van Clean Energy? Dat is niet moeilijk wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer jouw postcode en huisnummer, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Klik links op het merk “Clean Energy”. Zo zoek je meteen het betaalbaarste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Let op: beperkt je niet tot de prijzen van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonus. Bij enkele energiecontracten ontvang je tot wel €205 korting (bekijk ook Allure Energie of Endinet Groep).

Stroomprijzen Clean Energy juni 2024 vergelijken

Clean Energy is een grote dienstverlener van stroom en gas. Deze energiemaatschappij verkoopt contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: kies een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Uiteindelijk realiseer je de maximale besparing. Gaan jullie je elektriciteit afnemen van Clean Energy? Vul de vergelijker in, en stap rap over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht hieronder helpt je daarbij.

Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Clean Energy

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Daar hoef je weinig voor te doen: bestellen en aansluiten. Loopt er al een Clean Energy stroomcontract, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je gewoon kenbaar maken aan de service-afdeling. Je leverancier verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, maar wil je wel overstappen naar Clean Energy? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom aanbiederkan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Nu Clean Energy oversluiten? Contacteer online een servicemedewerker of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd de opzegtermijn in het contract en de hoogte van de boete wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Veendam, Hilversum en Purmerend).

De goedkoopste stroom van Clean Energy

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Vink eventueel groene energie aan.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Clean Energy met welkomstpremie

Begrijpelijk stap jij het liefst over naar de meest royale Clean Energy welkomstpremie van juni 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, er is altijd korting te verdienen. Deze korting op energie heet in de volksmond de “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €80 tot €270 (ligt aan het type contract). De beloofde welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende welkomstkorting Clean Energy in juni 2024 moet je zeker eens bekijken. Ga direct aan de slag. Ga naar de vergelijkpagina, voer jouw verbruik in, en vergelijk de grote Clean Energy energiecontracten met de lucratiefste korting. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Reeds bestaande contractantenontvangen wel korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

stroomleverancier-clean-energy

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van Clean Energy en bespaar op licht en gas!