Goedkoopste Liander stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier Liander? Middels de adviestool doorzoek je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juli 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt direct het goedkoopste Liander energiecontract dat voldoet aan jullie uitgaven. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en zonder problemen. Jij checkt alle exclusieve aanbiedingen en de beste Liander stroomtarieven van juli 2024.

Alle organisaties

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

A la minute overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Liander stroompakket afsluiten

Mag je overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van Liander? Dat doe je eenvoudig middels de vergelijker op onze website. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Liander”. Zo zoek je accuraat het voordeligste contract dat aansluit bij jouw ideaalplaatje. Advies: beperkt je niet tot de kosten per kWh en m3. Denk ook aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op sommige pakketten loopt dit op tot wel €215 korting (check ook UnitedConsumers of Powerpeers).

Stroomprijzen Liander juli 2024 vergelijken

Liander is een populaire dienstverlener van zowel gas als elektriciteit. Deze energiemaatschappij verkoopt verschillende soorten pakketten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Handig: stap over naar het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Als je slim bent ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van Liander? Open onze vergelijker, en stap meteen over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De onderstaande tabel biedt uitkomst.

Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 personen 2.125 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Liander

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Daar hoef je weinig voor te doen: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Zit je al vast aan een Liander stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je (online) kenbaar maken aan je leverancier. De medewerker draagt zorg voor de adreswijzigingen. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Liander? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. De aanstaande gas en stroom aanbiederkan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Liander oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Controleer altijd de geldende opzegtermijn en de hoogte van de boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Baarn, Hardenberg en Moerdijk).

De goedkoopste stroom van Liander

  1. Voer jouw locatie in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Liander met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij overstappen naar de beste Liander welkomstpremie van juli 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €120 – €245 (afhankelijk van je contracttermijn). De beloofde welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Wij raden dus aan om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Deze welkomstbonus Liander in juli 2024 is weer interessant. Waar wacht je nog op? Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de grote Liander energiecontracten met de lucratiefste korting. Let wel: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-liander

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Liander en bezuinig op gas en elektra!