Goedkoopste UnitedConsumers stroom Vergelijk de stroomcontracten en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over stroomleverancier UnitedConsumers? Aan de hand van deze website doorzoek je de meest interessante welkomstkortingen van juni 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig het goedkoopste UnitedConsumers energiecontract dat aansluit op jouw wensen. Overstappen gaat simpel en snel. Je doorzoek hier speciale welkomstkortingen en de voordeligste UnitedConsumers stroomtarieven van juni 2024.

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Budget Energie tot HVC.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €305 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

UnitedConsumers stroompakket afsluiten

Willen jullie overstappen naar een goedkoop energie-abonnement van UnitedConsumers? Dat is zo geregeld aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul je postcode, energiegebruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “UnitedConsumers”. Je checkt nu meteen het voordeligste contract dat in lijn is met jouw eisen. Goed om te weten: kijk niet alleen naar het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonus. Bij sommige leveranciers loopt dit op tot wel €235 korting (klik door naar Pure Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Stroomprijzen UnitedConsumers juni 2024 vergelijken

UnitedConsumers is een gangbare aanbieder van elektriciteit en gas. Deze energieaanbieder verkoopt pakketten voor iedere consument. Dan hebben we het over een modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Belangrijk: ga voor het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van UnitedConsumers? Begin dan met onze vergelijker, en stap snel over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? De tabel hieronder biedt uitkomst.

Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.950 m³

Overstappen naar UnitedConsumers

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een UnitedConsumers stroomcontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch doorgeven aan de klantenservice. Je leverancier draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere energieaanbieder, en wens je een overstap naar UnitedConsumers? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande aanbieder van stroom en gas doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij UnitedConsumers oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Houdt altijd rekening met opzegtermijnen en boeteclausules wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Waalre, Gouda en Medemblik).

Vind de goedkoopste stroom van UnitedConsumers

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Kies optioneel voor duurzame energie.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op UnitedConsumers met welkomstpremie

Uiteraard wil jij overstappen naar de grootste UnitedConsumers welkomstpremie van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, de korting is er altijd wel. Deze korting voor nieuwe klanten noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €125 tot €270 (hangt af van de contracttermijn). De welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De actuele welkomstkorting UnitedConsumers in juni 2024 is zeker de moeite waard. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende UnitedConsumers energiecontracten met de lucratiefste korting. Vergeet niet: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-unitedconsumers

Goedkoopste abonnementen van UnitedConsumers

  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van UnitedConsumers en betaal minder voor gas en stroom!