Goedkoopste Innova Energie stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over stroomleverancier Innova Energie? Aan de hand van onze specialisten vind je de huidige welkomstkortingen van april 2024 voor alle pakketten en contracten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt vlug het goedkoopste Innova Energie energiecontract dat geschikt is voor je behoeften. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en probleemloos. Je doorzoek hier speciale acties en de laagste Innova Energie stroomtarieven van april 2024.

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Engie tot MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Innova Energie stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Innova Energie? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer jouw postcode en huisnummer, gas & stroomverbruik en extra filters in. Activeer het filter “Innova Energie”. Je checkt nu gelijk het goedkoopste contract dat volledig past bij jullie behoeften. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit het energietarief. Denk ook aan verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonussen. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €225 korting (klik door naar Greenchoice of Energieflex).

Stroomprijzen Innova Energie april 2024 vergelijken

Innova Energie is een gangbare leverancier van gas en stroom. Deze energiemaatschappij verkoopt allerlei soorten contracten. Onder andere het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Tip: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van Innova Energie? Open onze vergelijker, en stap meteen over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? De tabel hieronder helpt je daarbij.

Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Innova Energie

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Zit je al vast aan een Innova Energie stroomcontract, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon kenbaar maken aan jullie huidige aanbieder. Het team regelt de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere energiemaatschappij, en ben je van plan over te stappen naar Innova Energie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Je nieuw gekozen stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag Innova Energie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Controleer altijd de geldende opzegtermijn en boeteconstructies bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Bennekom, Dordrecht en Soest).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van Innova Energie

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Innova Energie met welkomstpremie

Begrijpelijk wil jij overstappen naar de meest royale Innova Energie welkomstpremie van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €170 tot €215 (voor lange contract krijg je meer). De geldende welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus aan te raden om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De actuele welkomstkorting Innova Energie in april 2024 is zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de Innova Energie energiecontracten met de meest aantrekkelijke korting. Vergeet niet: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-innova-energie

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Innova Energie en bezuinig op gas en elektra!