Goedkoopste Greenchoice stroom Vergelijk onze stroomcontracten en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Greenchoice? Door onze specialisten vind je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juni 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt eenvoudig het goedkoopste Greenchoice energiecontract dat aansluit op jouw wensen. Overstappen gaat handig en probleemloos. Je vindt hier veel exclusieve aanbiedingen en de gunstigste Greenchoice stroomtarieven van juni 2024.

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van E.ON tot aan Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Greenchoice stroompakket afsluiten

Kan je overstappen en wil jij een goedkoop energie-abonnement van Greenchoice? Dat doe je eenvoudig aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer je adres, gas & stroomverbruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Greenchoice”. Zo zoek je onmiddellijk het goedkoopste contract dat rijmt met jouw ideaalplaatje. Tip: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten per kWh en m3. Houd ook rekening met verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting. Vergeet daarnaast niet de welkomstbonus. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €160 korting (bekijk ook Engie of E.ON).

Stroomprijzen Greenchoice juni 2024 vergelijken

Greenchoice is een populaire verstrekker van stroom en gas. Deze organisatie biedt pakketten voor iedere consument. Vanzelfsprekend het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Advies: kies een vast tarief voor maximaal 1 jaar. Feitelijk stap je dan elk jaar over. Op den duur is dat het goedkoopst! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Greenchoice? Begin dan met onze vergelijker, en stap onmiddellijk over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder helpt je daarbij.

Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 700 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Greenchoice

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Ben jij al gebonden aan een Greenchoice stroomcontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar de klantenservice. Je leverancier draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Loopt er nog een contract bij een andere energieaanbieder, maar wil je wel overstappen naar Greenchoice? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom leverancierdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Greenchoice oversluiten? Bel met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Zutphen, Laren en Rozendaal).

De goedkoopste stroom van Greenchoice

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Greenchoice met welkomstpremie

Verklaarbaar ben jij benieuwd naar de meest royale Greenchoice welkomstpremie van juni 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig contract met vaste prijzen of een langer contract met vaste prijzen, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €90 t/m €255 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De beloofde welkomstbonus wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus slim om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De welkomstbonus Greenchoice in juni 2024 moet je zeker eens bekijken. Het is tijd voor actie! Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Greenchoice energiecontracten met de meest aantrekkelijke korting. Nog 1 ding: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten krijgen soms korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-greenchoice

Goedkoopste pakketten van Greenchoice

 • Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van Greenchoice en betaal minder voor gas en licht!