Goedkoopste Energieflex stroom Vergelijk de stroomcontracten en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over stroomleverancier Energieflex? Door onze tool check je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt onmiddellijk het goedkoopste Energieflex energiecontract dat aansluit op jullie uitgaven. Het oversluiten gaat moeiteloos en is zo gepiept. Jij bekijkt hier exclusieve acties en de voordeligste Energieflex stroomtarieven van juni 2024.

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieflex stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Energieflex? Dat doe je eenvoudig met behulp van onze vergelijker. Voer je adres, schatting van energieverbruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “Energieflex”. Zo zoek je meteen het voordeligste contract dat matcht met je specificaties. Let op: beperkt je niet tot het energietarief. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie. Let daarnaast vooral op de welkomstkorting. Voor sommige energiepakketten krijg je wel tot €210 voordeel (ga verder naar E.ON of Budget Energie).

Stroomprijzen Energieflex juni 2024 vergelijken

Energieflex is een populaire leverancier van stroom en gas. Dit bedrijf levert contracten voor elk type huishouden. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van Energieflex? Vul jouw gegevens in, en stap snel over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt kan je helpen.

Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.075 m³

Overstappen naar Energieflex

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Daar hoef je weinig voor te doen: afsluiten en leveren. Is er reeds sprake van een Energieflex stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je digitaal of telefonisch doorzetten naar een medewerker. De klantenservice verwerkt het overzetten van het huidige contract. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, maar wil je wel overstappen naar Energieflex? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jouw toekomstige gas en stroom leverancierkan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij Energieflex oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Zevenaar, Katwijk en Rijswijk).

De goedkoopste stroom van Energieflex

 1. Geef jouw postcode door
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Energieflex met welkomstpremie

Natuurlijk stap jij het liefst over naar de voornaamste Energieflex welkomstpremie van juni 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €185 t/m €240 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus verstandig om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De welkomstkorting Energieflex in juni 2024 moet jij in overweging nemen. Stap vandaag nog over. Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Energieflex energiecontracten met de beste korting. Let op: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-energieflex

Goedkoopste contracten van EnergieFlex

 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Energieflex en betaal minder voor gas en stroom!