Goedkoopste stroom Dordrecht Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Dordrecht? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn tientallen bedrijven die gas en stroom leveren. Nederlanders zijn altijd op zoek naar manieren om te besparen op energie. Onze specialist kan daarbij van pas komen. Door middel van onze vergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Dordrecht? Ook gaan we verder in op zaken als hoe gaat stroom vergelijken precies? Check ook de actuele energiecontracten van juni 2024. Hecht jij waarde aan een schonere wereld? Spring dan meteen naar info over leveranciers van groene stroom in Dordrecht. Onder aan de streep is het streven van iedereen een goedkope nota van de energieleverancier. Bestudeer rap onze bruikbare suggesties om het stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Dordrecht

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Dordrecht? Momenteel tellen we bijna 20 energieleveranciers. Van De Vastelastenbond t/m Pure Energie: ieder met hun eigen pakketten en aandachtsgebieden. Kiezen is dus best lastig. Legio energiemaatschappijen zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Maar of dat echt zo is wordt gebaseerd op jullie eigen wensen in de provincie Zuid-Holland. Onder andere woonadres en energieverbruik zijn van invloed op de energielasten. Start dus probleemloos de vergelijker, en bekijk de goedkoopste aanbieder van stroom en ontvang besparingen tot maar liefst €170.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Puur stroom is dus toereikend. Voer dus “0 M3 gas” in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Consumeer jij 2075 kWh aan stroom? Soortgelijke stroomcontracten kosten jaarlijks zo’n €410.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een goedkoop elektriciteitscontract gevonden? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Ga dan voor “geen stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een stel zonder kinderen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €960. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht pakket (bekijk ook: overstappen Liander).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is een voordelige keuze. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die je ontvangt bij stroom- en gascontracten. Het is niet zo’n gek idee om voortdurend een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en uiteraard 0verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Dordrecht is dan altijd een goed idee. Overstappen van Budget Energie naar Engie of Huismerk Energie oversluiten naar Qurrent kan ieder jaar tot wel €140 opleveren. Iedereen kan dit doen! Check daarvoor onze onderstaande tips.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de verbruikte stroom/gas en postcode. Selecteer dus eerst jouw woonplaats (gemeente Dordrecht) en het verwachte energiegebruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Wat voor contract wil je?

Filter op het variabele of vaste energietarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (zoals groene energie). Tip: test een kortlopend pakket met een forse welkomstpremie.

Selecteer de goedkoopste maatschappij

Je treft nu alle aanbieders die rijmen met jouw eisen. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarnaast kan je specifieke organisaties uit Zuid-Holland achterwege laten.

Verwerk de bestelling direct online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het pakket aanvragen kan vandaag nog thuis. De overstap is binnen een paar weken doorgevoerd. Jouw “nieuwe” energieleverancier neemt de overstap uit handen. Dit gaat volledig buiten jullie om, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De grote vraag is natuurlijk: welk energiecontract sluit aan bij mijn situatie? Er valt te kiezen uit meer dan 100+ energiecontracten in Dordrecht. Op dit moment zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen hier beschikbaar (o.a. Powerpeers). Echter ook energiebedrijven zoals Allure Energie zijn hier actief. Via de vergelijker detecteer je meteen en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Onderstaand vind je een overzicht met de veel bestelde energiepakketten van juni 2024 in regio Dordrecht.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de prijzen van elektriciteit en gas nooit uitsluitend het elektra-verbruik of gas vergoeding bevatten. Je hebt rekening te houden met 2 soorten kosten. In de basis is dat vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze kosten zijn weer anders per leverancier, en beslaan onder andere de administratieve kosten, service en andere kosten. Ten tweede betaal je ook altijd netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (denk aan Duneo) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiebedrijven. Landelijk gezien vorder je de speciale “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Dordrecht. Zoals je ziet: de prijzen van stroompakketten zijn niet heel eenvoudig. Middels de gaslicht-vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van juni 2024 vandaag nog vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Ugchelen vergelijken.

goedkoopste stroom in dordrecht

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Denk aan: “een afwasteil gebruiken” of niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken. Energieleveranciers als Greenchoice en De Vastelastenbond hebben handige programma’s om aanpassingen te maken in jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Betrek het hele huishouden hierbij, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Dordrecht. Het resultaat is nooit enkel een positieve rekening van de energie aanbieding. Door het energieverbruik te minderen kun je iets doen aan een schoner milieu. Bijna alle energie-aanbieders zijn daarom ook leverancier van groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Nieuw-Lekkerland afsluiten.

Groene stroom Dordrecht
Stroom genereren kan op allerlei manieren. Onze aanbieders halen elektriciteit uit zonnepanelen of een eigen windmolen. Innovatief: tegenwoordig kan men ook zelf energie genereren. De beste optie is het kopen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is het plaatsen van zo’n warmtepomp voor een reductie in gasgebruik. Wil je Groene stroom afsluiten in Dordrecht? Ga dan voor de milieuvriendelijke opties in de vergelijkingstool. Je ontdekt dan in een keer alle “groene” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Dordrecht vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.