Goedkoopste stroom Ingelum Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Ingelum? Sinds 2004 maak je zelf een keuze voor een energie-aanbieder. En het aanbod is enorm! Er zijn ruim 20 bedrijven die elektra en gas kunnen verzorgen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar goedkope stroom. Onze gaslicht-vergelijker kan daarbij van pas komen. Middels onze vergelijkingsmodule ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Ingelum? Zie daarvoor ook onze informatie over op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Hecht jij waarde aan een schonere wereld? Bekijk dan zeker de uitleg over aanbieders van groene stroom in Ingelum. Uiteindelijk wil iedereen een aantrekkelijke energierekening. Ontdek gelijk onze nuttige tips om je stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Ingelum

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Ingelum? We hebben te maken met meer dan 20 energiebedrijven. Aanbieders als MAIN Energie t/m Greenchoice: gekenmerkt door verschillen in prijzen en aandachtsgebieden. De keuze is dus enorm. Genoeg bedrijven beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is – het uitgangspunt – is jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Zaken als adresgegevens en energieconsumptie hebben invloed op de kosten van stroom en gas. Open dus vandaag nog de vergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €165.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Louter elektriciteit is voor jouw situatie afdoende. Voer dan ook 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Consumeer jij 2175 kWh elektra? Zodanige stroomcontracten heb je al vanaf €465.

Alleen gas

Op dit moment al een voordelig elektriciteitscontract besteld? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Ga dan voor “geen stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een huishouden met 2 personen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €915. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht abonnement (ook interessant: Oxxio actietarief).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is een voordelige keuze. Dit heb je te danken aan de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij combipakketten. Het is slim om structureel een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en 0verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Ingelum moet je dan zeker proberen. Overstappen van Clean Energy naar Engie of HVC oversluiten naar Powerpeers kan per jaar zo’n €175 besparen. Is dat moeilijk? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen worden gebaseerd op de verbruikte stroom/gas en postcode. Begin dus met jouw woonplaats (gemeente Menameradiel) en een schatting van stroom- en gas. Deze gegevens niet bij de hand? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Gebruik de filters

Maak een keuze voor een vast of variabel tarief, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Specificeer je zoekopdracht (m.b.t. groene energie). Advies: test een 1 jarig pakket met een interessante korting.

Vind de goedkoopste pakketten

Jij checkt vervolgens de bedrijven die vallen binnen je wensen. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Eveneens kan jij bepaalde bedrijven uit Friesland “uitzetten”.

Verwerk het oversluiten direct online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het contract aanvragen kan eenvoudig online. Overstappen van energie is binnen 5 a 6 weken afgehandeld. Jouw aanstaande maatschappij zal het huidige pakket annuleren. Dit gaat volledig buiten jullie om, en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

De hamvraag luidt vanzelfsprekend: welk energiecontract spoort met mijn wensen? Je kunt kiezen uit een aantal energiecontracten in Ingelum. Doorgaans zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen hier beschikbaar (denk aan Engie). En wat te denken van energiebedrijven als Clean Energy bieden hier hun energie aan. Via de vergelijker ontdek je binnen no-time en gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Verderop ontdek je een overzicht met de veel bestelde energiepakketten van april 2024 in regio Menameradiel.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
  • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de onkosten van gas + elektra niet uitsluitend de kWh prijs voor elektra en gasverbruik bevatten. Graag noemen we nog twee belangrijke factoren. Hier bedoelen we o.a. de vaste leveringskosten (vastrecht). Deze prijzen zijn weer anders per energiemaatschappij, en beslaan onder andere de activatiekosten, apps en service en soortgelijke kosten. Verder spelen er zaken als netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (bijv. Evides) verplaatst deze kosten naar jou via jouw energieleverancier. Vanuit de overheid verreken jij de speciale “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Ingelum. Zoals je ziet: de prijzen van het stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 snel vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Baarn vergelijken.

goedkoopste stroom in ingelum

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Een suggestie is “let op het energielabel” of let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt. Bedrijven als Qwint en DELTA hebben verhelderende hulpmiddelen voor inzicht in jouw stroomverbruik (en gas). Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Laat de hele familie meedoen, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Ingelum. Het resultaat is meer dan alleen een positieve nota van de energieleverancier. Door minder energie te consumeren neem ook jij je verantwoordelijk voor een beter milieu. Veel energiebedrijven zijn daarom druk bezig met groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Soerendonk afsluiten.

Groene stroom Ingelum
Stroom genereren is mogelijk via verschillende opties. Steeds meer energieleveranciers kopen stroom in via zonnecellen en windturbines. Advies: er is ook een optie voor zelf energie opwekken. Wat veel mensen doen is het plaatsen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor het plaatsen van zo’n warmtepomp om zo de gaskraan dicht te draaien. Wil je Groene stroom afsluiten in Ingelum? Klik dan op de “duurzame” opties in de vergelijkingstool. Je ontdekt dan in een keer de meest groene aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Ingelum vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.