Goedkoopste Oxxio stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier Oxxio? Aan de hand van onze tool spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt meteen het goedkoopste Oxxio energiecontract dat aansluit op jullie uitgaven. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en prettig. Jij bekijkt hier unieke kortingsacties en de beste Oxxio stroomtarieven van juni 2024.

Alle leveranciers

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan MAIN Energie.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Oxxio stroompakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Oxxio? Dat is niet moeilijk middels de vergelijker op onze website. Voer jouw postcode en huisnummer, energiegebruik en ander zoekwensen in. Klik links op het merk “Oxxio”. Je checkt nu onmiddellijk het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij jullie behoeften. Let op: beperkt je niet tot de kosten per kWh en m3. Denk ook aan verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten ontvang je tot wel €130 voordeel (bezoek ook NLE of HVC).

Stroomprijzen Oxxio juni 2024 vergelijken

Oxxio is een gangbare verstrekker van stroom en gas. Dit bedrijf levert contracten in alle soorten en maten. Onder andere het modelcontract, een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening is dat het voordeligst! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Oxxio? Begin dan met onze vergelijker, en stap à la minute over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het overzicht hieronder biedt hulp.

Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Oxxio

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Ben jij al gebonden aan een Oxxio stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je digitaal of telefonisch aangeven aan een medewerker. De medewerker verzorgt de wijziging. Echter, heb je een contract bij een andere energieleverancier, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Oxxio? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Oxxio oversluiten? Bel met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de geldende opzegtermijn en boeteclausules wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Almelo, Enkhuizen en Lelystad).

Vind de goedkoopste stroom van Oxxio

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Oxxio met welkomstpremie

Natuurlijk sluit jij je abonnement over naar de meest royale Oxxio welkomstpremie van juni 2024. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is altijd korting te verdienen. Deze korting op energie heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €170 tot €235 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus geen gek idee om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De welkomstbonus Oxxio in juni 2024 is zeker de moeite waard. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle Oxxio energiecontracten met de lucratiefste korting. Let wel: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het stroom- en gas tarief.

stroomleverancier-oxxio

Goedkoopste contracten van Oxxio

 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Stroom en Gas Modelcontract

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Oxxio en bespaar op licht en gas!