Goedkoopste E.ON stroom Vergelijk alle stroomcontracten en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier E.ON? Door onze specialisten spot jij de meest interessante welkomstkortingen van april 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet ogenblikkelijk het goedkoopste E.ON energiecontract dat aansluit op jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Je vindt hier veel speciale aanbiedingen en de voordeligste E.ON stroomtarieven van april 2024.

Alle aanbieders

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Essent tot Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

E.ON stroompakket afsluiten

Mag je overstappen op een goedkoop energie-abonnement van E.ON? Dat doe je eenvoudig middels de vergelijker op onze website. Vul jullie adresgegevens, verbruik en additionele wensen in. Selecteer aan de linkerkant “E.ON”. Je zoekt zo ogenblikkelijk het goedkoopste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Advies: kijk niet alleen naar de kosten per kWh en m3. Check ook aspecten als vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag. Bovendien moet je goed letten op welkomstkortingen. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €155 voordeel (lees ook verder over Clean Energy of Coteq Netbeheer).

Stroomprijzen E.ON april 2024 vergelijken

E.ON is een betrouwbare aanbieder van stroom en gas. De energieleverancier heeft contracten in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. In de praktijk is elke jaar overstappen interessant. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Wil jij je ook elektriciteit afnemen van E.ON? Begin dan met onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? De tabel hieronder biedt ondersteuning.

Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.950 m³

Overstappen naar E.ON

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe woningen geldt: aanvraag plaatsen en starten. Is er reeds sprake van een E.ON stroomcontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je gewoon melden bij een medewerker. De klantenservice verwerkt de ondersteuning voor het oversluiten. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar E.ON? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Nu E.ON oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Diemen, Houten en Renkum).

Vergelijk en vind de goedkoopste stroom van E.ON

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op E.ON met welkomstpremie

Vanzelfsprekend ben jij benieuwd naar de sterkste E.ON welkomstpremie van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, de korting is er altijd wel. Deze vorm van korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €130 tot €270 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De geldende welkomstbonus E.ON in april 2024 is weer interessant. Waar wacht je nog op? Klik op “vergelijken”, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende E.ON energiecontracten met de meest aantrekkelijke korting. Let op: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-e-on

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van E.ON en bespaar op licht en gas!