Goedkoopste Engie stroom Vergelijk onze stroomcontracten en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over stroomleverancier Engie? Op de zoekmachine bekijk jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt snel het goedkoopste Engie energiecontract dat geschikt is voor jullie eisen. Overstappen gaat handig en zonder problemen. Jij checkt alle speciale kortingsacties en de voordeligste Engie stroomtarieven van juni 2024.

Complete vergelijking

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot en met Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Engie stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Engie? Dat gaat zonder moeite met behulp van onze vergelijker. Voer jouw postcode en huisnummer, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Ga links met je muis naar “Engie”. Zo bekijk je meteen het goedkoopste contract dat rijmt met jouw ideaalplaatje. Goed om te weten: kijk niet alleen naar de kosten van energie. Check ook aspecten als vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op diverse contracten krijg je wel tot €125 voordeel (lees ook verder over Eneco of Clean Energy).

Stroomprijzen Engie juni 2024 vergelijken

Engie is een populaire leverancier van stroom en gas. Deze organisatie verkoopt contracten in alle soorten en maten. Dan hebben we het over een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Belangrijk: kies een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Engie? Open onze vergelijker, en stap à la minute over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht hieronder biedt uitkomst.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 675 m³
2 personen 2.250 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Engie

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe woningen geldt: afsluiten en leveren. Heb je al een Engie stroomcontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je gewoon doorgeven aan een medewerker. De aanbieder verzorgt de adreswijzigingen. Neem je nog energie af bij een andere aanbieder, en wens je een overstap naar Engie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. De aanstaande stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Wil je Engie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn en de hoogte van de boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Zoetermeer, Kerkrade en Roermond).

Vergelijk en vind de goedkoopste stroom van Engie

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Engie met welkomstpremie

Vanzelfsprekend sluit jij je abonnement over naar de sterkste Engie welkomstpremie van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €140 tot +/- €245 (ligt aan het type contract). Deze welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus verstandig om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstbonus Engie in juni 2024 is zeker de moeite waard. Stap vandaag nog over. Open onze tool, vul jouw gegevens in, en vergelijk de bekende Engie energiecontracten met de lucratiefste korting. Let op: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten ontvangen wel korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-engie

Goedkoopste contracten van Engie

 • Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Modelcontract Groene stroom en gas

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Engie en bespaar op stroom en gas!