Goedkoopste Enduris stroom Vergelijk actuele stroomcontracten en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over stroomleverancier Enduris? Middels onze tool vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van mei 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt meteen het goedkoopste Enduris energiecontract dat geschikt is voor je verbruikt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en is zo gepiept. Je doorzoek hier unieke acties en de laagste Enduris stroomtarieven van mei 2024.

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €315 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Enduris stroompakket afsluiten

Kan je overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Enduris? Dat is niet moeilijk als je onze vergelijker gebruikt. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en additionele wensen in. Aan de linkerkant vind je “Enduris”. Je checkt nu ogenblikkelijk het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw eisen. Let op: kijk niet alleen naar de kosten per kWh en m3. Houd ook rekening met verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Bij enkele energiecontracten ontvang je tot wel €215 voordeel (bezoek ook Liander of Qwint).

Stroomprijzen Enduris mei 2024 vergelijken

Enduris is een erkende verstrekker van zowel gas als elektriciteit. Deze energiemaatschappij verkoopt contracten voor elk type huishouden. Natuurlijk het modelcontract, variabele en vaste tarieven, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Advies: ga eerst voor een vast tarief voor maximaal 1 jaar. Concreet vindt er elk jaar een overstap plaats. Op den duur betaal je dan het minst voor energie! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Enduris? Vul jouw gegevens in, en stap vlug over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 700 m³
2 personen 2.250 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Enduris

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Is er reeds sprake van een Enduris stroomcontract, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon aangeven aan jullie huidige aanbieder. Je leverancier zorgt voor het overzetten van het huidige contract. Loopt er nog een contract bij een andere aanbieder, en wil je overstappen naar Enduris? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende gas en stroom leverancierkan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Enduris oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Check hiervoor wel even de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Blaricum, Hattem en Noordwijk).

Vergelijk en vind de goedkoopste stroom van Enduris

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Enduris met welkomstpremie

Begrijpelijk stap jij het liefst over naar de voornaamste Enduris welkomstpremie van mei 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of kiest voor een lange periode (3 jaar), kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €85 tot €240 (hangt af van de contracttermijn). De geldende welkomstbonus wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus verstandig om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De actuele welkomstkorting Enduris in mei 2024 moet jij in overweging nemen. Het is tijd voor actie! Start met vergelijken, voer jouw verbruik in, en vergelijk alle bekende Enduris energiecontracten met de beste korting. Let op: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. De huidige contractanten ontvangen wel korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-enduris

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk stroompakketten van Enduris en bespaar op licht en gas!