Goedkoopste stroom Ees Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Ees? Sinds 2004 kiest iedereen zelf zijn of haar energie-aanbieder. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn een enorm aantal spelers waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Steeds meer consumenten zoeken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze expert kan hier een steentje aan bijdragen. Middels de gaslicht vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Ees? Bekijk daarnaast ook details over hoe gaat stroom vergelijken precies? En doorzoek de diverse energiecontracten van juli 2024. Maak jij je hard voor duurzame energie? Spring dan meteen naar info over leveranciers van groene stroom in Ees. Onder aan de streep streven alle huishoudens naar een gunstige energierekening. Raadpleeg gelijk onze bruikbare adviezen om het stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Ees

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Ees? Momenteel tellen we bijna 20 energiemaatschappijen. Dit varieert van E.ON tot bijv. Qwint: elk met eigen prijzen en pluspunten. De juiste kiezen valt niet mee. Het merendeel van de energieleveranciers claimen de goedkoopste te zijn. Maar of dat echt zo is – het uitgangspunt – is jouw situatie in de provincie Drenthe. Factoren als adres en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt hebben invloed op de energiekosten. Start dus vandaag nog de gaslicht vergelijker, en check de goedkoopste stroomleverancier en ontvang besparingen tot maar liefst €240.

Alleen stroom

Heb jij al een zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Puur een stroomcontract is in dit geval voldoende. Voer hierom een “nul” bij gas in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Gebruik jij 2475 kWh aan stroom? Soortgelijke stroompakketten kosten jaarlijks zo’n €435.

Alleen gas

Reeds een voordelig elektriciteitscontract afgesloten? Wil je alleen gas vergelijken? Selecteer de optie “geen stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een woning met 2 bewoners betaalt voor gas al gauw €980. Het meest interessante is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: actie Fenor).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is een voordelige keuze. Dit komt door de overstapbonus (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij gas- en stroomcontracten. Het is slim om voortdurend een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, met als gevolg onophoudelijk verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Ees moet je dan zeker proberen. Overstappen van Allure Energie naar Energiedirect.nl of Vandebron oversluiten naar Oxxio kan jaarlijks wel €125 opleveren. Hoe gaat dat in z’n werk? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen zijn afhankelijk van locatie en wat je verbruikt. Begin dus met je vestigingsadres (gemeente Borger-Odoorn) en het geschatte verbruik. Is dit voor jou onbekend? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Geef je wensen door

Maak een keuze voor flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en maak een keuze voor de looptijd van het contract. Specificeer je zoekopdracht (aangaande groene energie). Belangrijk: probeer een kortlopend contract met een hoge welkomstpremie.

Kies de goedkoopste leverancier

Jij ziet nu een overzicht met beschikbare partijen die rijmen met jouw eisen. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Eveneens kun je specifieke aanbieders uit Drenthe deselecteren.

Regel de aanvraag snel online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het energiepakket bestellen kan onmiddellijk zelf online. Het oversluiten is binnen een aantal weken afgehandeld. De toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Waar het uiteindelijk om draait is natuurlijk: welk energiecontract rijmt met mijn eisen? Je kunt kiezen uit meer dan 100+ energiecontracten in Ees. Op dit moment zijn alle erkende energiemaatschappijen te bestellen (onder andere Essent). En natuurlijk ook energiebedrijven als Huismerk Energie zijn werkzaam in dit gebied. Via de energievergelijker check je snel en eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat klopt met jouw stroomverbruik. Verderop tref je een opsomming met zeer interessante energiepakketten van juli 2024 in regio Borger-Odoorn.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
  • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de onkosten van elektra & gas niet uitsluitend het elektra-verbruik of de m3 gas inhouden. Je hebt rekening te houden met verschillende additionele kosten. In de basis is dat het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze kosten fluctueren per aanbieder, je moet denken aan bijvoorbeeld administratiekosten, slimme thermostaten en advies en overige kosten. Ten tweede factureren ze nog netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (denk aan WML) rekent deze kosten door aan jou via jouw energieleverancier. Aan de hand van subsidies ontvang je de speciale “vermindering energiebelasting” als mindering op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Ees. Het is duidelijk, de kosten van het stroompakket zijn best complex. Middels onze vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van juli 2024 moeiteloos vergelijken. Lees nu verder over energiecontract Vierhuizen vergelijken.

goedkoopste stroom in ees

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs of het gebruik van elektriciteit te verlagen. Een suggestie is “bewust met de waterkoker omgaan” of een waterbesparende douchekop gebruiken. Energiebedrijven als Qwint en Allure Energie hebben speciale apps voor een inkijk in je exacte gas- en stroomverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Ga aan de slag met iedereen in huis en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Ees. Je doelstelling is niet alleen een goedkopere rekening van de energiemaatschappij. Door minder energie te consumeren draag je bij aan een schoner milieu. De meeste leveranciers zijn dan ook betrokken bij groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Nooitgedacht afsluiten.

Groene stroom Ees
Het opwekken van stroom kan op allerlei manieren. Onze maatschappijen kopen elektriciteit via zonne-energie en windenergie. Tip van de expert: jij kunt ook zelf energie genereren. De beste investering is het installeren van zonnepanelen. Wat je ook veel ziet is een warmtepomp nemen voor een reductie in gasgebruik. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Ees? Klik dan op de milieuvriendelijke opties in onze vergelijker. Je bekijkt dan in 1 overzicht alle “groene” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Ees vergelijken Vergelijk eenvoudig de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.