Goedkoopste Fenor stroom Vergelijk actuele stroomcontracten en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over stroomleverancier Fenor? Aan de hand van onze tool doorzoek je de meest interessante welkomstkortingen van april 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt probleemloos het goedkoopste Fenor energiecontract dat aansluit op jouw wensen. Overstappen gaat moeiteloos en snel. Je doorzoek hier speciale aanbiedingen en meest voordelige Fenor stroomtarieven van april 2024.

Alle aanbieders

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Engie tot aan HVC.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €235 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Fenor stroompakket afsluiten

Willen jullie overstappen en wil jij een goedkoop energie-abonnement van Fenor? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Vul jullie adresgegevens, gas & stroomverbruik en additionele wensen in. Aan de linkerkant vind je “Fenor”. Zo zoek je gauw het beste en scherpste contract dat matcht met jullie behoeften. Let op: kijk niet alleen naar een tarief voor verbruikt stroom + gas. Houd ook rekening met verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstkorting. Bij enkele energiecontracten loopt dit op tot wel €100 korting (bekijk ook Energieflex of DELTA).

Stroomprijzen Fenor april 2024 vergelijken

Fenor is een grote leverancier van gas en stroom. De energieleverancier verkoopt verschillende soorten pakketten. Onder andere het modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van Fenor? Vul jouw gegevens in, en stap ogenblikkelijk over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht wat je hierna vindt biedt ondersteuning.

Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.050 m³

Overstappen naar Fenor

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Is er reeds sprake van een Fenor stroomcontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) kenbaar maken aan de service-afdeling. De medewerker verzorgt de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere energieleverancier, en ben je van plan over te stappen naar Fenor? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Fenor oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn in het contract en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Zundert, Landgraaf en Veldhoven).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van Fenor

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Fenor met welkomstpremie

Logischerwijs sluit jij je abonnement over naar de voornaamste Fenor welkomstpremie van april 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3- of 5 jarig contract, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €100 tot €260 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De geldende welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Deze welkomstbonus Fenor in april 2024 moet jij in overweging nemen. Waar wacht je nog op? Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de grote Fenor energiecontracten met de hoogste korting. Vergeet niet: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-fenor

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk stroompakketten van Fenor en betaal minder voor gas en licht!