Goedkoopste stroom Asten Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Asten? In ons land maak je zelf een keuze voor een energie-aanbieder. En over keuze heb je niet te klagen. Er zijn landelijk meer dan 15 bedrijven die gas en stroom leveren. Het is dus interessant om te kijken naar de voordeligste optie. Onze tool biedt hiervoor uitkomst. Aan de hand van onze vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Asten? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel waar kunnen we stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Maak jij je hard voor een schonere wereld? Ga dan direct naar uitleg over aanbieders van groene stroom in Asten. Al met al wil iedereen een voordelige energierekening. Ontdek daarom onze toepasbare tips om jullie stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Asten

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Asten? Er zijn 15 – 20 energie-aanbieders. Dit varieert van Huismerk Energie tot o.a. Greenchoice: elk met eigen kosten en voordelen. De keuze is dus enorm. Veel bedrijven zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Of dit daadwerkelijk het geval is – het uitgangspunt – is jouw situatie in de provincie Noord-Brabant. Aspecten zoals adresgegevens en verbruik beïnvloeden de energierekening. Check dus spoedig onze zoekmachine, en vind de goedkoopste stroomaanbieder voor een korting tot wel €300.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Puur elektra is dan toereikend. Voer dan ook in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Gebruik jij 2175 kWh aan elektriciteit? Dergelijke stroom-abonnementen zijn al verkrijgbaar vanaf € 410.

Alleen gas

Op dit moment al een voordelig elektriciteitscontract aangevraagd? Wil je alleen gas vergelijken? Selecteer de optie “0 kilowattuur stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een woning met 2 bewoners betaalt voor gas al gauw €1025. Het meest voordelig is een gas licht abonnement (ook interessant: contract afsluiten bij Enexis).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit is het resultaat van de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die worden toegepast combipakketten. Wij adviseren om constant een 1 jarig contract te kiezen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en dus 0gebruik maken van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Asten is dan altijd een goed idee. Overstappen van DELTA naar Engie of Innova Energie oversluiten naar Oxxio kan per jaar wel €225 schelen. Hoe gaat dat in z’n werk? In vier simpele stappen geregeld.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden samengesteld op basis van de verbruikte stroom/gas en postcode. Selecteer dus eerst de lokatie van de aansluiting (gemeente Asten) en een schatting van stroom- en gas. Geen idee wat je verbruik is? De stroomvergelijker kan dit aanvullen.

Gebruik de filters

Selecteer een vast of variabel tarief, en selecteer optioneel een looptijd. Maak je wensen kenbaar (zoals groene energie). Belangrijk: test een kortlopend pakket met aantrekkelijke welkomstaanbieding.

Selecteer de goedkoopste leverancier

Je ziet nu alle aanbiedingen die voldoen aan jouw eisen. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarnaast kan jij bepaalde bedrijven uit Noord-Brabant aan- en uitzetten.

Verwerk de overstap via internet

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het contract bestellen kan ogenblikkelijk via de pc. Overstappen van energie is binnen een aantal weken geregeld. Jouw “nieuwe” leverancier verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Jij hoeft niets te doen en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteraard: welk energiecontract sluit aan bij mijn situatie? Er valt te kiezen uit een aantal energiecontracten in Asten. Op dit moment zijn alle landelijke energiemaatschappijen hier beschikbaar (bijv. Eneco). Echter ook energiebedrijven als HVC kan je aanvragen. Op basis van de zoekmachine check je rap en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat in lijn is met jouw stroomverbruik. Hierna tref je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van april 2024 in regio Asten.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de tarieven van gas en stroom nooit alleen de verbruikte elektra of de m3 gas inhouden. We onderscheiden nog diverse kostenposten. Hier bedoelen we o.a. het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze tarieven fluctueren per energieleverancier, en worden gebruikt voor de overheadkosten, communicatie en andere zaken. Ten tweede zijn er nog de netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (een partij als Vitens) verplaatst deze kosten naar jou via de energiebedrijven. Via landelijke subsidies verkrijg jij een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Asten. Het is duidelijk, de tarieven van het stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. Middels de vergelijker kun je de stroomtarieven van april 2024 meteen vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Reusel vergelijken.

goedkoopste stroom in asten

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om je elektriciteitsverbruik onder controle te krijgen. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten” of af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken. Energiebedrijven zoals Energiedirect.nl en DELTA hanteren handige hulpmiddelen voor inzicht in jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Maak er een gezinsproject van en start direct met besparen op de energiekosten in Asten. Jouw “win” gaat verder dan een goedkopere rekening van de energieleverancier. Door een lager energieverbruik neem ook jij je verantwoordelijk voor het verminderen van CO-2 uitstoot. Veel maatschappijen investeren flink in groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Kerkdriel afsluiten.

Groene stroom Asten
Stroom opwekken kan op allerlei manieren. Steeds meer energieleveranciers kopen stroom via windenergie en zonneparken. Tip van de expert: wat we meer en meer zien is thuis elektriciteit genereren. De beste investering is zonnepanelen kopen. Wat je ook veel ziet is een warmtepomp kopen zodat ze geen gas meer verstoken. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Asten? Klik dan op de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijkingstool. Je vind dan op 1 pagina alle duurzamebedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Asten vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.