Goedkoopste Enexis stroom Vergelijk alle stroomcontracten en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Enexis? Middels deze website spot jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt probleemloos het goedkoopste Enexis energiecontract dat past bij je behoeften. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Jullie spotten alle exclusieve welkomstacties en de laagste Enexis stroomtarieven van april 2024.

Compleet aanbod

Alle grote providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Enexis stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van Enexis? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en ander zoekwensen in. Aan de linkerkant vind je “Enexis”. Je zoekt zo accuraat het voordeligste contract dat matcht met jouw wensen. Let op: kijk verder dan alleen de prijzen van energie. Denk ook aan verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Op sommige pakketten krijg je wel tot €105 korting (klik door naar Vandebron of Pure Energie).

Stroomprijzen Enexis april 2024 vergelijken

Enexis is een populaire dienstverlener van elektriciteit en gas. Deze organisatie levert allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, een vast of variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Concreet ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Op den duur is dat het voordeligst! Vandaag nog elektriciteit afnemen van Enexis? Start met vergelijken, en stap vlug over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder helpt je daarbij.

Type huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Enexis

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: afsluiten en leveren. Ben jij al gebonden aan een Enexis stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dan kun je dit eenvoudig aangeven aan de service-afdeling. Het team verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt er nog een contract bij een andere energieleverancier, en ben je van plan over te stappen naar Enexis? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederkan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Enexis oversluiten? Contacteer online een servicemedewerker of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Check hiervoor wel even de opzegtermijn in het contract en een boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Barendrecht, Harderwijk en Nijkerk).

Vind de goedkoopste stroom van Enexis

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Enexis met welkomstpremie

Logischerwijs stap jij het liefst over naar de sterkste Enexis welkomstpremie van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een langer contract met vaste prijzen, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze extra korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €185 – €195 (ligt aan het type contract). De welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Wij raden dus aan om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Jouw welkomstkorting Enexis in april 2024 is weer interessant. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de Enexis energiecontracten met de meest aantrekkelijke korting. Let op: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. De huidige contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het stroom- en gas tarief.

stroomleverancier-enexis

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk stroompakketten van Enexis en bezuinig op gas en elektra!