Goedkoopste stroom Alphen aan den Rijn Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Alphen aan den Rijn? In ons land maak je zelf een keuze voor een energiemaatschappij. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn tientallen aanbieders die gas en stroom leveren. Iedereen zoekt dus naar goedkope stroom. Deze website helpt jou hierbij. Middels de gaslicht vergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Alphen aan den Rijn? Bekijk daarnaast ook details over hoe gaat stroom vergelijken precies? En doorzoek de diverse energiecontracten van juni 2024. Droom jij over een schonere wereld? Spring dan meteen naar uitleg over aanbieders van groene stroom in Alphen aan den Rijn. Uiteindelijk zoeken we naar manieren voor een goedkope rekening van de energieaanbieder. Vergaar snel onze nuttige tips om jullie stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Alphen aan den Rijn

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Alphen aan den Rijn? We onderscheiden 15 – 20 energie-aanbieders. Dit varieert van Clean Energy t/m UnitedConsumers: ieder met hun eigen prijzen en voordelen. Kiezen is dus best lastig. Bijna alle leveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. De controle hiervoor wordt bepaald door jouw situatie in de provincie Zuid-Holland. Vooral woonadres en energieconsumptie beïnvloeden de kosten van stroom en gas. Raadpleeg meteen de gaslicht vergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €300.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Alleen elektra is voor jouw situatie afdoende. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verwerk jij 2100 (kWh) elektra? Zodanige stroom aanbiedingen heb je al vanaf €400.

Alleen gas

Inmiddels al een voordelig elektriciteitscontract gevonden? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Ga dan voor “0 kWh stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een stel zonder kinderen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1030. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht contract (bezoek ook: besparen bij Powerpeers).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die je krijgt bij pakketten met gas en stroom. Wij adviseren om telkens een 1 jarig contract te kiezen. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en daarbij 0genieten van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Alphen aan den Rijn is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van DELTA naar Greenchoice of Noordelijk Lokaal Duurzaam oversluiten naar NLE kan per jaar zo’n €190 besparen. Hoe gaat dat in z’n werk? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de opgegeven locatie & verbruik. Selecteer dus eerst de lokatie van de aansluiting (gemeente Alphen aan den Rijn) en het geschatte verbruik. Geen idee wat je verbruik is? Kies dan de grootte van het huishouden.

Gebruik de filters

Klik op het variabele of vaste energietarief, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Maak het aanbod persoonlijker (m.b.t. groene energie). Info: probeer een kortlopend contract met een interessante welkomstaanbieding.

Check de goedkoopste leverancier

Je vindt nu alle aanbieders die in lijn zijn met de gekozen opties. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Optioneel kan jij bepaalde leveranciers uit Zuid-Holland “uitzetten”.

Regel het overstappen snel online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het energiecontract bestellen kan onmiddellijk zelf online. De overstap is in 4 – 6 weken verwerkt. De toekomstige maatschappij pakt dit volledig op. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De hamvraag luidt uiteindelijk: welk energiecontract is in lijn met mijn eisen? Je kunt kiezen uit verscheidene energiecontracten in Alphen aan den Rijn. Standaard zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen hier wel actief ( o.a. Qwint). En wat te denken van energiebedrijven als HVC zijn hier actief. Op basis van deze website check je binnen no-time en eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat klopt met jouw stroomverbruik. Verderop tref je een overzicht met de veel bestelde energiepakketten van juni 2024 in regio Alphen aan den Rijn.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de vergoedingen voor gas en stroom niet louter de kWh prijs voor elektra en m3 gasgebruik zijn. Graag noemen we nog twee belangrijke factoren. Namelijk de vaste leveringskosten (vastrecht). De kosten hiervan fluctueren per energieleverancier, je moet denken aan bijvoorbeeld de activatiekosten, onderhoud aan het netwerk en andere zaken. Verder zijn er nog de netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (een partij als Duneo) rekent deze kosten door aan jou via de energiemaatschappij. Landelijk gezien verreken jij de “vermindering energiebelasting” als mindering op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Alphen aan den Rijn. Zoals je ziet: de prijzen van zo’n stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Met onze vergelijker kan jij de stroomtarieven van juni 2024 probleemloos vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Pieterzijl vergelijken.

goedkoopste stroom in alphen-aan-den-rijn

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het verbruik van elektriciteit te reduceren. Een tip: “de verwarming omlaag doen” of de vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt. Energiemaatschappijen als Energiedirect.nl en Clean Energy werken met handige programma’s voor inzicht in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Betrek het hele huishouden hierbij, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Alphen aan den Rijn. Het voordeel is nimmer puur een gunstigere energienota. Door bewust met energie om te gaan neem ook jij je verantwoordelijk voor een schoner milieu. Veel energiemaatschappijen zijn daarom ook leverancier van groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Ingelum afsluiten.

Groene stroom Alphen aan den Rijn
Stroom genereren kan op allerlei manieren. Veel leveranciers kopen stroom in via zonnecentrales en windparken. Advies: tegenwoordig kan men ook zelf elektriciteit genereren. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen. Een andere optie is het plaatsen van zo’n warmtepomp om zo de gaskraan dicht te draaien. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Alphen aan den Rijn? Selecteer dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je bekijkt dan in een keer de meest groene bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Alphen aan den Rijn vergelijken Vergelijk a la minute de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.