Goedkoopste Allure Energie stroom Vergelijk de stroomcontracten en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over stroomleverancier Allure Energie? Middels onze experts vind je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van april 2024. A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt rap het goedkoopste Allure Energie energiecontract dat voldoet aan jullie eisen. Het oversluiten gaat simpel en rap. Jij bekijkt hier speciale welkomstacties en de beste Allure Energie stroomtarieven van april 2024.

Compleet aanbod

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Engie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Allure Energie stroompakket afsluiten

Willen jullie overstappen op een goedkoop energie-abonnement van Allure Energie? Dat doe je eenvoudig als je onze vergelijker gebruikt. Voer je adres, schatting van energieverbruik en extra filters in. Klik links op het merk “Allure Energie”. Jij ziet nu meteen het beste en scherpste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Let op: kijk niet alleen naar het energietarief. Check ook aspecten als verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkortingen. Voor sommige energiepakketten kan dit oplopen tot €110 voordeel (bezoek ook RENDO Netwerken of Stedin).

Stroomprijzen Allure Energie april 2024 vergelijken

Allure Energie is een populaire aanbieder van gas en stroom. Dit bedrijf hanteert allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Handig: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Concreet vindt er elk jaar een overstap plaats. Uiteindelijk is dat het goedkoopst! Direct elektriciteit afnemen van Allure Energie? Open onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder helpt je daarbij.

Soort huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Allure Energie

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Is er reeds sprake van een Allure Energie stroomcontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) doorzetten naar de klantenservice. De aanbieder verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Allure Energie? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij Allure Energie oversluiten? Bel met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn en een boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Dalfsen, Heerlen en Oosterhout).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van Allure Energie

  1. Geef jouw postcode door
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Allure Energie met welkomstpremie

Uiteraard sluit jij je abonnement over naar de voornaamste Allure Energie welkomstpremie van april 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €160 t/m €190 (ligt aan het type contract). De actuele welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus slim om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De welkomstkorting Allure Energie in april 2024 is zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle bekende Allure Energie energiecontracten met de beste korting. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. De huidige contractanten ontvangen wel korting op het stroom- en gas tarief.

stroomleverancier-allure-energie

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Allure Energie en bespaar op stroom en gas!