Goedkoopste Stedin stroom Vergelijk onze stroomcontracten en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Stedin? Door onze tool doorzoek je de meest interessante welkomstkortingen van februari 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet meteen het goedkoopste Stedin energiecontract dat geschikt is voor jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en zonder problemen. Jij bekijkt hier speciale aanbiedingen en de beste Stedin stroomtarieven van februari 2024.

Alle leveranciers

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Stedin stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van Stedin? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer jouw postcode en huisnummer, gas & stroomverbruik en additionele wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Stedin”. Zo zoek je onmiddellijk het goedkoopste contract dat rijmt met jouw wensen. Advies: kijk niet alleen naar een tarief voor verbruikt stroom + gas. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag. Vergeet daarnaast niet de welkomstkortingen. Op sommige pakketten loopt dit op tot wel €165 korting (check ook Vrijopnaam of Qurrent).

Stroomprijzen Stedin februari 2024 vergelijken

Stedin is een erkende verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier levert pakketten voor iedere consument. Onder andere het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Handig: kies een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Concreet ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening realiseer je de maximale besparing. Direct elektriciteit afnemen van Stedin? Begin dan met onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder kan je helpen.

Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.475 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Stedin

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Daar hoef je weinig voor te doen: aanvraag plaatsen en starten. Ben jij al gebonden aan een Stedin stroomcontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar de klantenservice. De medewerker verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt jouw stroom en gas bij een andere leverancier, en ben je van plan over te stappen naar Stedin? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. De aanstaande stroom en gas leverancier kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij Stedin oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Beverwijk, Hardinxveld-Giessendam en Veenendaal).

Check de goedkoopste stroom van Stedin

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Stedin met welkomstpremie

Verklaarbaar stap jij het liefst over naar de grootste Stedin welkomstpremie van februari 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €125 tot +/- €265 (afhankelijk van je contracttermijn). Deze welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstkorting Stedin in februari 2024 moet je zeker eens bekijken. Stap vandaag nog over. Klik op “vergelijken”, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de Stedin energiecontracten met de lucratiefste korting. Let op: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

stroomleverancier-stedin

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Stedin en bespaar op stroom en gas!