Goedkoopste RENDO Netwerken stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over stroomleverancier RENDO Netwerken? Door de adviestool check je de huidige welkomstkortingen van juli 2024 voor alle pakketten en contracten. A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk het goedkoopste RENDO Netwerken energiecontract dat voldoet aan je behoeften. Overstappen gaat handig en probleemloos. Jij bekijkt hier exclusieve aanbiedingen en de gunstigste RENDO Netwerken stroomtarieven van juli 2024.

Alle leveranciers

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan Innova Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

RENDO Netwerken stroompakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen en wil jij een goedkoop energie-abonnement van RENDO Netwerken? Dat gaat zonder moeite aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer je adres, verbruik en extra filters in. Aan de linkerkant vind je “RENDO Netwerken”. Jij ziet nu direct het meest aantrekkelijke contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Let op: kijk niet alleen naar een tarief voor verbruikt stroom + gas. Houd ook rekening met verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonussen. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €195 voordeel (ga verder naar Enduris of Vrijopnaam).

Stroomprijzen RENDO Netwerken juli 2024 vergelijken

RENDO Netwerken is een erkende dienstverlener van gas en stroom. Deze energieaanbieder levert contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Belangrijk: kies een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Wil jij je ook elektriciteit afnemen van RENDO Netwerken? Vul jouw gegevens in, en stap eenvoudig over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel is een handig hulpmiddel.

Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Overstappen naar RENDO Netwerken

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een RENDO Netwerken stroomcontract, en ga je verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch doorzetten naar de service-afdeling. De medewerker zorgt voor het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, en wil je overstappen naar RENDO Netwerken? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Jullie volgende stroom en gas leverancier kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Nu RENDO Netwerken oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Check hiervoor wel even de opzegtermijn en een boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Capelle aan den IJssel, Heerde en Oldebroek).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van RENDO Netwerken

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Wens je groene of grijze stroom?
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op RENDO Netwerken met welkomstpremie

Uiteraard wil jij overstappen naar de sterkste RENDO Netwerken welkomstpremie van juli 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, er is altijd korting te verdienen. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €140 t/m €190 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. Jouw welkomstkorting RENDO Netwerken in juli 2024 moet jij in overweging nemen. Ga direct aan de slag. Klik op “vergelijken”, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende RENDO Netwerken energiecontracten met de meest aantrekkelijke korting. Vergeet niet: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-rendo-netwerken

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk stroompakketten van RENDO Netwerken en betaal minder voor gas en licht!