Goedkoopste stroom Zuid-Holland Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Zuid-Holland? Sinds we een open markt hebben kies je zelf jouw energiebedrijf. De keuze is niet eenvoudig. Je vindt meer dan 15 aanbieders waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Ja kunt dus zelf zoeken naar manieren om te besparen op energie. Onze energievergelijker biedt hiervoor uitkomst. Aan de hand van onze vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Zuid-Holland? Ook gaan we verder in op zaken als hoe moet ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van juni 2024. Hecht jij waarde aan een beter milieu? Check dan snel alle info over aanbieders van groene stroom in Zuid-Holland. Onder aan de streep streven alle huishoudens naar een voordelige nota van de energieleverancier. Vergaar gelijk onze toepasbare adviezen om jullie stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Zuid-Holland

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Zuid-Holland? We onderscheiden 15 – 20 energiebedrijven. Aanbieders als Anode Energie tot o.a. UnitedConsumers: elk met eigen abonnementen en voordeeltjes. Kiezen is dus best lastig. Legio leveranciers claimen de goedkoopste te zijn. Maar dit – het uitgangspunt – is jullie eigen wensen in de provincie Zuid-Holland. Vooral postcode en energieconsumptie beïnvloeden de kosten van stroom en gas. Bekijk dus probleemloos de stroomvergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomleverancier met welkomstbonussen van wel €270.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Enkel en alleen elektriciteit is in dit geval afdoende. Vul hiervoor 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verwerk jij 2425 kWh aan elektra? Zodanige stroomcontracten incasseren per 12 maanden zo’n €410.

Alleen gas

Reeds een voordelig elektriciteitscontract besteld? Wil je alleen gas vergelijken? Kies dan “ik wil alleen gas”. Gas is daarentegen duurder. Een gezin met 2 personen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €1060. Het meest voordelig is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: overstapbonus Fenor).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is niet verplicht maar wel goedkoop. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij de meeste abonnementen. Het is slim om herhaaldelijk een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en 0verrast worden door goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Zuid-Holland is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van Anode Energie naar Greenchoice of Innova Energie oversluiten naar NLE kan je +/- €230 opleveren. Hoe gaat dat in z’n werk? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen vinden hun oorsprong in postcode en natuurlijk het gebruik. Het begint dus met invoeren van jullie lokatie / adres (gemeente Zuid-Holland) en het verwachte energiegebruik. Geen idee wat je verbruik is? Selecteer dan het aantal personen.

Specificeer jouw wensen

Kies voor een variabel of juist het vaste tarief, en specificeer de looptijd van de overeenkomst. Maak je wensen kenbaar (aangaande groene energie). Update: kies een 1 jarig pakket met een forse welkomstaanbieding.

Kies de voordeligste leverancier

Je ziet nu alle aanbiedingen die rijmen met jouw zoekopdracht. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Tevens mag je bepaalde leveranciers uit Zuid-Holland aan- en uitzetten.

Verwerk het oversluiten direct online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het pakket bestellen kan direct via de pc. De energie-overstap is binnen een aantal weken verwerkt. De nieuwe leverancier zal het huidige pakket annuleren. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De hamvraag luidt uiteraard: welk energiecontract matcht met mijn specifieke wensen? Er bestaat een keuze uit veel energiecontracten in Zuid-Holland. Eigenlijk zijn alle grote energiemaatschappijen hier werkzaam (bijv. Eneco). En niet te vergeten energiebedrijven als Noordelijk Lokaal Duurzaam bieden hier hun energie aan. Via de energievergelijker ontdek je snel en super simpel het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Hierna vind je een lijst met de veel bestelde energiepakketten van juni 2024 in regio Zuid-Holland.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
  • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de vergoedingen van elektra & gas nimmer enkel de elektra die je verbruikt of het gasverbruik beslaan. Je hebt te maken met twee belangrijke factoren. Dit zijn ten eerste vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven zijn weer anders per energieleverancier, je moet denken aan bijvoorbeeld de overheadkosten, klantenservice en andere zaken. Bovendien betaal je ook altijd netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (bijvoorbeeld Duneo) verplaatst deze kosten naar jou via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Vanuit de overheid krijg je de onmisbare “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Zuid-Holland. Zoals je ziet: de prijzen van zo’n stroompakket zijn best complex. Door gebruik te maken van de stroomvergelijker kan jij de stroomtarieven van juni 2024 vlug vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Oudemolen vergelijken.

goedkoopste stroom in zuid-holland

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Je kunt veel doen of het gebruik van elektriciteit te verminderen. Een suggestie is “apparaten uitschakelen” of maak van je koelkast geen iglo. Energiebedrijven zoals Energiedirect.nl en DELTA werken met handige programma’s om aanpassingen te maken in je exacte gas- en stroomverbruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Ga aan de slag met iedereen in huis en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Zuid-Holland. Het pluspunt is niet uitsluitend een goedkopere nota van de energieleverancier. Dankzij een bewuste energieconsumptie draag je bij aan minder CO-2 uitstoot. Bijna alle leveranciers stimuleren groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Hoogeveen afsluiten.

Groene stroom Zuid-Holland
Het genereren van stroom gebeurt op allerlei wijzen. Onze aanbieders wekken elektriciteit op via zonnecellen en windturbines. Altijd slim: wat we meer en meer zien is zelf stroom opwekken. De beste optie is zonnepanelen plaatsen. Je kunt ook kiezen voor het aankopen van zo’n warmtepomp om helemaal afscheid te nemen van het dure gas. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Zuid-Holland? Ga dan voor de opties m.b.t. groene stroom in de energievergelijker. Je ziet dan op 1 pagina alle “groene” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Zuid-Holland vergelijken Vergelijk snel de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.