Goedkoopste stroom Yde Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Yde? Sinds een tijdje bepaal je zelf jouw energie-aanbieder. En het aanbod is groot! Er zijn landelijk meer dan 15 aanbieders voor gas en stroom. Het is dus interessant om te kijken naar goedkope stroom. Deze website biedt hiervoor uitkomst. Dankzij onze stroomvergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Yde? Bekijk daarnaast ook details over hoe moet ik stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van april 2024. Zet jij je in voor minder uitstoot van CO-2? Check dan snel alle info over aanbieders van groene stroom in Yde. Per slot van rekening zoekt iedereen naar een aantrekkelijke nota van de energieleverancier. Bekijk hiervoor onze praktische tips om stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Yde

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Yde? We onderscheiden meer dan 20 energieleveranciers. Van Budget Energie tot aan Qwint: ieder met hun eigen tarieven en voordelen. Kiezen is dus best lastig. Genoeg aanbieders van energie stellen zich op als goedkoopste aanbieder. De controle hiervoor – het uitgangspunt – is jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Drenthe. Aspecten zoals adres en energieverbruik hebben invloed op de energierekening. Start dus moeiteloos onze energievergelijker, en achterhaal de goedkoopste aanbieder van stroom en ontvang besparingen tot maar liefst €210.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Enkel stroom is dan genoeg. Vul dus alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Consumeer jij 2200 kWh elektra? Dergelijke stroom aanbiedingen zijn al verkrijgbaar vanaf € 445.

Alleen gas

Heb je al een gunstig elektriciteitscontract aangevraagd? Wil je alleen gas vergelijken? Kies dan “0 kWh stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een kleine woning spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1035. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht abonnement (ook interessant: voordelig tarief Anode Energie).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dat is het effect van de hoge korting (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij combipakketten. Het is niet zo’n gek idee om steevast zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en dus eindeloos genieten van goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Yde is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Fenor naar Greenchoice of Leon Zeewolde oversluiten naar Powerpeers kan jaarlijks eenvoudig €185 besparen. Het is voor iedereen haalbaar! Volg de 4 stappen hieronder.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen komen tot stand op basis van de opgegeven locatie & verbruik. Start dus met de lokatie van de aansluiting (gemeente Tynaarlo) en het energieverbruik. Is dit voor jou onbekend? Kies dan de grootte van het huishouden.

Gebruik de filters

Selecteer het variabele of vaste energietarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Maak je wensen kenbaar (als o.a. groene energie). Tip: selecteer zo’n kortlopend pakket met aantrekkelijke welkomstkorting.

Selecteer de goedkoopste pakketten

Je treft nu beschikbare partijen die vallen binnen jullie behoeften. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarnaast kun jij specifieke organisaties uit Drenthe “uitzetten”.

Verwerk het overstappen snel online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het contract bestellen kan binnen no-time via de pc. De overstap is binnen maximaal 6 weken doorgevoerd. Jouw aanstaande energiemaatschappij ontzorgt jou hierin. Er wordt van jullie niets verwacht, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

De hamvraag luidt niets meer dan: welk energiecontract spoort met mijn specifieke wensen? Je hebt de keuze uit veel energiecontracten in Yde. Normaal zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen hier beschikbaar (o.a. Powerpeers). Maar ook energiebedrijven zoals Noordelijk Lokaal Duurzaam kan je aanvragen. Met behulp van onze tool ontdek je vlug en eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Verderop tref je een lijst met de veel bestelde energiepakketten van april 2024 in regio Tynaarlo.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de prijzen voor gas + elektra niet louter de elektra die je verbruikt of het gasverbruik bedragen. Graag noemen we nog verschillende additionele kosten. Dit zijn ten eerste je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze kosten schommelen per energiemaatschappij, en is bedoeld voor zaken als de administratieve kosten, service en meer van dit soort zaken. Ook krijg je te maken met netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (denk aan Vitens) rekent deze kosten door aan jou via de energieaanbieder. Landelijk gezien verreken jij de speciale “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Yde. We kunnen concluderen: de tarieven van stroompakketten zijn best ingewikkeld opgebouwd. Middels de gaslicht-vergelijker kun je de stroomtarieven van april 2024 probleemloos vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Oldenzaal vergelijken.

goedkoopste stroom in yde

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn tal van opties of het gebruik van elektriciteit te reduceren. Denk aan: “een programmeerbare thermostaat” of de helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten. Bedrijven zoals Pure Energie en MAIN Energie hanteren verhelderende apps om een gevoel te krijgen bij jouw stroomverbruik (en gas). Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Laat het hele gezin participeren, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Yde. Het pluspunt gaat verder dan een gunstige rekening van de energieleverancier. Door minder energie te consumeren lever jij je bijdrage aan een duurzame toekomst. Bijna alle maatschappijen zijn dan ook betrokken bij groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Heino afsluiten.

Groene stroom Yde
Stroom inkopen wordt op diverse manieren gedaan. Veel energiebedrijven genereren stroom via zonnecentrales en windparken. Altijd slim: jij kunt ook zelf elektriciteit genereren. De beste investering is zonnepanelen nemen. Je kunt ook kiezen voor de cv-ketel vervangen voor een warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Yde? Gebruik dan de speciale opties in de vergelijker. Je vergelijkt dan in een keer alle duurzameaanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Yde vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.