Goedkoopste Anode Energie stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over stroomleverancier Anode Energie? Middels onze tool bekijk jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt ogenblikkelijk het goedkoopste Anode Energie energiecontract dat aansluit op jullie uitgaven. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en kost slechts een paar minuten. Jij checkt alle tijdelijke welkomstkortingen en de gunstigste Anode Energie stroomtarieven van juni 2024.

Compleet aanbod

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Qurrent.

Besparen op de energienota

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Anode Energie stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen en wil jij een goedkoop energie-abonnement van Anode Energie? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Anode Energie”. Zo bekijk je gauw het voordeligste contract dat volledig past bij jouw ideaalplaatje. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €130 korting (check ook Cogas of Enduris).

Stroomprijzen Anode Energie juni 2024 vergelijken

Anode Energie is een erkende leverancier van elektriciteit en gas. Dit bedrijf biedt allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Let op: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk ben je dan het goedkoopste uit! Direct elektriciteit afnemen van Anode Energie? Vul de vergelijker in, en stap à la minute over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De tabel hieronder kan je helpen.

Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Anode Energie

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Loopt er al een Anode Energie stroomcontract, en ga ergens anders wonen? Dan kun je dit eenvoudig aangeven aan een medewerker. De klantenservice zorgt voor het overzetten van het huidige contract. Loopt er nog een contract bij een andere energieaanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Anode Energie? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw toekomstige stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Anode Energie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Delft, Hellendoorn en Oss).

Vind de goedkoopste stroom van Anode Energie

  1. Voer jouw locatie in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Anode Energie met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij profiteren van de meest royale Anode Energie welkomstpremie van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €85 – €240 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. De welkomstkorting Anode Energie in juni 2024 moet jij in overweging nemen. Stap vandaag nog over. Start met vergelijken, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Anode Energie energiecontracten met de meest aantrekkelijke korting. Vergeet niet: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenkunnen vaak wel profiteren van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

stroomleverancier-anode-energie

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Anode Energie en betaal minder voor gas en licht!