Goedkoopste stroom Workum Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Workum? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energie-aanbieder. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen die elektra en gas kunnen verzorgen. Het is dus interessant om te kijken naar manieren om te besparen op energie. Goedkoopstestroomvergelijken.nl helpt jou hierbij. Aan de hand van onze stroomvergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Workum? Ook gaan we verder in op zaken als hoe moet ik stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van april 2024. Zet jij je in voor minder uitstoot van CO-2? Ga dan direct naar adviezen over aanbieders van groene stroom in Workum. Al met al streven alle huishoudens naar een goedkope energierekening. Ontdek rap onze toepasbare adviezen om jullie stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Workum

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Workum? Er zijn meer dan 20 aanbieders van energie. Dit varieert van Innova Energie t/m Powerpeers: met ieder specifieke abonnementen en pluspunten. De keuze is dus enorm. Het gros van de energie-aanbieders stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar of dat echt zo is – de basis – is jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Friesland. Vooral adres en energieconsumptie drukken hun stempel op de energiekosten. Raadpleeg ogenblikkelijk de vergelijker, en vind de goedkoopste aanbieder van stroom en bespaar tot wel €110.

Alleen stroom

Heb jij al een zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Louter een contract voor elektra is voor jou afdoende. Voer hiervoor 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verwerk jij 2050 kWh aan elektriciteit? Zulke stroom aanbiedingen incasseren per 12 maanden zo’n €425.

Alleen gas

Op dit moment al een gunstig elektriciteitscontract afgesloten? Wil je alleen gas vergelijken? Selecteer de optie “geen stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine familie (2 pers.) wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1040. Het beste kan je kiezen voor een gas licht abonnement (ook interessant: goedkope tarieven Vandebron).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dat heeft te maken met de hoge korting (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij combipakketten. Het is verstandig om steevast een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, met als gevolg eindeloos versteld staan door goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Workum is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van Energieflex naar Energiedirect.nl of MAIN Energie oversluiten naar Qurrent kan per 12 maanden zo’n €135 opleveren. Is dat moeilijk? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen worden gebaseerd op de verbruikte stroom/gas en postcode. Start dus met jouw woonplaats (gemeente Súdwest-Fryslân) en het geschatte aantal kWh en M3. Geen idee wat je verbruik is? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Specificeer jouw wensen

Kies voor vaste en variabele tarieven, en kies de looptijd van de verbintenis. Maak je wensen kenbaar (neem bijv. groene energie). Update: test een 1 jarig contract met aantrekkelijke welkomstpremie.

Vind de goedkoopste leverancier

Je vindt nu alle contracten die sporen met jouw eisen. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Daarbij kun jij specifieke organisaties uit Friesland achterwege laten.

Doe het oversluiten zelf online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het energiepakket regelen kan nu via de pc. Het oversluiten is binnen 4 – 6 weken verwerkt. De toekomstige energieleverancier zegt jouw huidige contract op. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Wat jij wil weten is natuurlijk: welk energiecontract rijmt met mijn wensen? Er is de keuze uit uit diverse energiecontracten in Workum. Tegenwoordig zijn alle landelijke energiemaatschappijen te bestellen (denk aan Eneco). En wat te denken van energiebedrijven als Allure Energie bieden hier hun energie aan. Met behulp van de vergelijker achterhaal je snel en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement passend bij stroomverbruik. Verderop check je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van april 2024 in regio Súdwest-Fryslân.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
  • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de tarieven van elektra & gas niet uitsluitend de elektra die je verbruikt of de m3 gas bevatten. We onderscheiden nog verschillende additionele kosten. Dan moet je denken aan vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Dergelijke kosten fluctueren per aanbieder, en beslaan onder andere de administratieve kosten, slimme thermostaten en advies en andere kosten. Verder factureren ze nog netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als Duneo) belast dit uiteindelijk door via de energiebedrijven. Vanuit de overheid verkrijg jij de onmisbare “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Workum. Zoals je ziet: de kosten van zo’n stroompakket zijn best complex. Met de stroomvergelijker kan jij de stroomtarieven van april 2024 direct vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract Oirschot vergelijken.

goedkoopste stroom in workum

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn tal van opties of het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Denk aan: “nemen van ledverlichting” of de verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent. Leveranciers als UnitedConsumers en Huismerk Energie voorzien jou van nuttige apps om bewuster om te gaan met jullie stroom en gasverbruik. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Laat het hele gezin participeren, en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Workum. Het voordeel is meer dan alleen een voordelige rekening van de energiemaatschappij. Door bewust met energie om te gaan lever jij je bijdrage aan een ‘groener’ Holland. Het merendeel van de energieleveranciers investeren flink in groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Hei- en Boeicop afsluiten.

Groene stroom Workum
Stroom opwekken is mogelijk via verschillende opties. Steeds meer leveranciers kopen elektriciteit in via windparken en zonneweides. Maar let op: er is ook een optie voor thuis stroom opwekken. De beste investering is het plaatsen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor de cv-ketel vervangen voor een warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Workum? Selecteer dan de opties m.b.t. groene stroom in onze zoekmachine. Je ziet dan in een keer alle duurzameleveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Workum vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.