Goedkoopste stroom Wons Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Interesse in de goedkoopste stroom van Wons? Sinds een tijdje maak je zelf een keuze voor een energie-aanbieder. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn tientallen leveranciers waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Het is dus interessant om te kijken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Goedkoopstestroomvergelijken.nl kan daarbij van pas komen. Door de energievergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Wons? Bekijk daarnaast ook details over op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van mei 2024. Maak jij je hard voor energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze commentaren over aanbieders van groene stroom in Wons. Als het er op aan komt is het streven van iedereen een voordelige nota van de energieleverancier. Verzamel snel onze toepasbare suggesties om jouw stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Wons

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Wons? We onderscheiden 15 – 20 energie-aanbieders. Dit varieert van Energieflex tot aan Energiedirect.nl: gekenmerkt door verschillen in contracten en voordelen. De keuze is dus enorm. Het gros van de energiemaatschappijen zeggen de goedkoopste te zijn. De controle hiervoor hangt af van jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Factoren als postcode en energieverbruik beïnvloeden de stroomkosten. Start dus snel de vergelijker, en achterhaal de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €285.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Louter een stroomcontract is voor jou voldoende. Vul dus in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Consumeer jij 2150 (kWh) elektriciteit? Zodanige stroomdeals heb je al vanaf €460.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een voordelig elektriciteitscontract geregeld? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Kies dan “geen stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een stel zonder kinderen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1075. Het meest voordelig is een gas licht abonnement (ook interessant: goedkope tarieven UnitedConsumers).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is niet verplicht maar wel goedkoop. Dat is het effect van de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij de contracten. Het is niet zo’n gek idee om alsmaar een kort contract te nemen, max 1 jaar. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en alsmaar verbluft worden door goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Wons is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Allure Energie naar UnitedConsumers of Vrijopnaam oversluiten naar NLE kan ieder jaar zo’n €130 schelen. Denk je dat het ingewikkeld is? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden samengesteld op basis van postcode en natuurlijk het gebruik. Stap 1 is het invullen van jullie lokatie / adres (gemeente Súdwest-Fryslân) en inschatting van energieverbruik. Deze gegevens niet bij de hand? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Wat voor contract wil je?

Filter op een variabel of juist het vaste tarief, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Geef aan wat je belangrijk vindt (zoals groene energie). Info: test een 1 jarig contract met een interessante welkomstbonus.

Spot de voordeligste pakketten

Je ziet nu alle aanbiedingen die sporen met jullie behoeften. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Ook kun je bepaalde leveranciers uit Friesland deselecteren.

Regel de bestelling via internet

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het contract bestellen kan moeiteloos via internet. Het overstappen is al binnen een aantal weken geactiveerd. Jouw aanstaande maatschappij handelt dit verder af. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Waar het uiteindelijk om draait is vanzelfsprekend: welk energiecontract rijmt met mijn specifieke wensen? Je kunt kiezen uit verschillende energiecontracten in Wons. Doorgaans zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen hier wel actief ( denk aan Oxxio). Maar ook energiebedrijven zoals DELTA bieden hier hun service aan. Met behulp van onze tool ontdek je onmiddellijk en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat in lijn is met jouw stroomverbruik. Onderstaand bekijk je een overzicht met het huidige aanbod energiepakketten van mei 2024 in regio Súdwest-Fryslân.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
  • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de tarieven voor gas en stroom nooit alleen de verbruikte elektra en gasverbruik bedragen. Je hebt te maken met twee belangrijke factoren. Dan moet je denken aan je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze kosten schommelen per energiemaatschappij, en worden gebruikt voor oversluitkosten, verwerking, apps en service en meer van dit soort zaken. Tevens zijn er nog de netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (een partij als Evides) verplaatst deze kosten naar jou via jouw energieleverancier. Landelijk gezien ontvang je de unieke “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Wons. Zoals je ziet: de kosten van een stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Via de energievergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van mei 2024 probleemloos vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Oirsbeek vergelijken.

goedkoopste stroom in wons

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te verlagen. Een suggestie is “een efficiënte douchekop kopen” of je verwarming op tijd op de nachtstand zetten. Energie-aanbieders zoals Essent en Energieflex bieden nuttige applicaties voor helderheid over jullie stroom en gasverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Laat het hele gezin participeren, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Wons. Het voordeel is meer dan alleen een lagere nota van de energieleverancier. Dankzij een bewuste energieconsumptie lever jij je bijdrage aan een duurzame toekomst. Het merendeel van de energie-aanbieders stimuleren groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Hegelsom afsluiten.

Groene stroom Wons
Stroomopwekking gebeurt op allerlei wijzen. Steeds meer energie-aanbieders halen elektriciteit uit zonne-energie en windenergie. Tip van de expert: tegenwoordig kan men ook thuis stroom genereren. Denk aan het nemen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor het nemen van zo’n warmtepomp om minder gas te verbruiken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Wons? Selecteer dan de “duurzame” opties in onze vergelijker. Je bekijkt dan in een keer de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Wons vergelijken Vergelijk eenvoudig de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.