Goedkoopste stroom Wirdum Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Wirdum? In ons land kiest iedereen zelf zijn of haar energieleverancier. En het aanbod is enorm! Er zijn ruim 20 maatschappijen van gas en elektra. Nederlanders zijn altijd op zoek naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Deze website ondersteunt jullie daarbij. Middels onze vergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Wirdum? Zie daarvoor ook onze informatie over waar kunnen we stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van april 2024. Streef jij naar minder uitstoot van CO-2? Ga dan direct naar commentaren over aanbieders van groene stroom in Wirdum. Als het er op aan komt zoeken we naar manieren voor een goedkope rekening van de energieaanbieder. Verzamel direct onze nuttige checklist om stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Wirdum

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Wirdum? We onderscheiden meer dan 15 aanbieders van energie. Leveranciers als Anode Energie tot bijv. Qwint: ieder met hun eigen contracten en aandachtsgebieden. De keuze is dus enorm. Het gros van de maatschappijen zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. De controle hiervoor wordt bepaald door jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Friesland. Factoren als woonadres en energieverbruik bepalen de kosten van stroom en gas. Start dus vlug de gaslicht vergelijker, en check de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €160.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Puur een contract voor elektra is dan genoeg. Voer hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Benodig jij 2225 kWh aan stroom? Zulke stroom-abonnementen incasseren per 12 maanden zo’n €420.

Alleen gas

Reeds een voordelig elektriciteitscontract gevonden? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Druk hiervoor op “0 kWh stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een huishouden met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1020. Het goedkoopst is een combi van gas en licht (check ook: goedkope tarieven E.ON).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas bespaart jou het meest. Dit is het resultaat van de overstapbonus (welkomstpremie) die men hanteert bij gas- en stroomcontracten. Het is verstandig om herhaaldelijk een 1 jarig contract te kiezen. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en daarbij jaarlijks verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Wirdum moet je dan zeker proberen. Overstappen van Anode Energie naar Energiedirect.nl of Vandebron oversluiten naar Powerpeers kan per 12 maanden tot wel €130 opleveren. Is dat moeilijk? Volg het onderstaande stappenplan.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen zijn afhankelijk van de opgegeven locatie & verbruik. Selecteer dus eerst je vestigingsadres (gemeente Leeuwarden) en het geschatte verbruik. Weet je niet wat je verbruikt? Selecteer dan het aantal personen.

Wat voor contract wil je?

Selecteer vaste en variabele tarieven, en selecteer de looptijd van jouw contract. Maak je zoekopdracht nog concreter (m.b.t. groene energie). Tip: probeer een 1 jarig contract met aantrekkelijke welkomstpremie.

Selecteer de goedkoopste maatschappij

Je ziet nu de bedrijven die voldoen aan jouw wensenlijst. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Tevens kun jij bepaalde leveranciers uit Friesland deselecteren.

Doe het overstappen snel online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het contract aanvragen kan meteen thuis. Het oversluiten is binnen maximaal 6 weken afgehandeld. Jouw “nieuwe” maatschappij pakt dit volledig op. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

De hamvraag luidt vanzelfsprekend: welk energiecontract spoort met mijn wensen? Er bestaat een keuze uit meerdere energiecontracten in Wirdum. Tegenwoordig zijn alle erkende energiemaatschappijen aan te vragen (onder andere Greenchoice). En niet te vergeten energiebedrijven als Leon Zeewolde kan je aanvragen. Middels de zoekmachine ontdek je à la minute en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Verderop ontdek je een opsomming met de meest populaire energiepakketten van april 2024 in regio Leeuwarden.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
  • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de tarieven van stroom en gas nimmer uitsluitend de kWh prijs voor elektra of gas vergoeding beslaan. Je hebt rekening te houden met diverse kostenposten. In de basis is dat het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). De kosten hiervan zijn weer anders per energiemaatschappij, en is bedoeld voor zaken als de administratieve kosten, slimme thermostaten en advies en overige kosten. Daarbij factureren ze nog netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (een partij als WML) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energieaanbieder. Door een provinciale subsidie vorder je de unieke “vermindering energiebelasting” als mindering op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Wirdum. We kunnen concluderen: de prijzen van jouw stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Met de gaslicht-vergelijker kun je de stroomtarieven van april 2024 moeiteloos vergelijken. Ook interessant: energiecontract Nuland vergelijken.

goedkoopste stroom in wirdum

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden of het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Bijvoorbeeld “beperkt elektrisch bijverwarmen” of bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is. Maatschappijen als Oxxio en DELTA hanteren speciale apps om aanpassingen te maken in je exacte gas- en stroomverbruik. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Laat de hele familie meedoen, en je kunt besparen op de energiekosten in Wirdum. Wat je bereikt is nimmer puur een gunstigere nota van de energie aanbieding. Door minder energie te consumeren draag je bij aan een beter milieu. Het gros van de energie-aanbieders zijn daarom druk bezig met groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Heeg afsluiten.

Groene stroom Wirdum
Stroomopwekking wordt op diverse manieren gedaan. Steeds meer leveranciers halen stroom uit windenergie en zonneparken. Tip van de expert: wat veel gedaan wordt is thuis stroom opwekken. Een prima keuze is zonnepanelen installeren. Wat je ook veel ziet is het aankopen van zo’n warmtepomp voor een reductie in gasgebruik. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Wirdum? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in de energievergelijker. Je vergelijkt dan op 1 pagina de meest groene leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Wirdum vergelijken Vergelijk eenvoudig de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.