Goedkoopste stroom Wijnaldum Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste stroom van Wijnaldum? In Nederland heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiemaatschappij. En het aanbod is groot! Er zijn ruim 20 leveranciers die gas en stroom leveren. Ja kunt dus zelf zoeken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze tool ondersteunt jullie daarbij. Aan de hand van de energievergelijker vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Wijnaldum? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe werkt stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van mei 2024. Draag jij graag een steentje bij aan minder uitstoot van CO-2? Spring dan meteen naar tips over aanbieders van groene stroom in Wijnaldum. Per slot van rekening zoeken we naar manieren voor een lage energierekening. Gebruik nu onze bruikbare suggesties om het stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Wijnaldum

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Wijnaldum? Er zijn meer dan 20 energieleveranciers. Dat gaat van Noordelijk Lokaal Duurzaam tot o.a. Oxxio: met ieder specifieke prijzen en voordelen. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Het gros van de aanbieders van energie zeggen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor wordt bepaald door jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Met name woonplaats en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt beïnvloeden de stroomkosten. Open dus eenvoudig de stroomvergelijker, en vind de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €280.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel en alleen een stroomcontract is dan voldoende. Vul hiervoor alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Benodig jij 2150 (kWh) elektra? Zulke stroompakketten kosten op jaarbasis ongeveer €415.

Alleen gas

Reeds een aantrekkelijk elektriciteitscontract aangevraagd? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Klik dan op “enkel gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine familie (2 pers.) heeft al snel een gasrekening van € 980. Het beste kan je kiezen voor een gas licht pakket (bekijk ook: elektriciteit van Greenchoice).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is een voordelige keuze. Dit komt door de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij energiecontracten. Wij adviseren om steeds over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en steeds profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Wijnaldum is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Anode Energie naar UnitedConsumers of HVC oversluiten naar Powerpeers kan ieder jaar +/- €160 opleveren. Is dat moeilijk? Volg de 4 stappen hieronder.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen vinden hun oorsprong in locatie en wat je verbruikt. Het begint dus met invoeren van je vestigingsadres (gemeente Harlingen) en het geschatte gas + stroomverbruik. Weet je niet wat je verbruikt? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Specificeer jouw wensen

Selecteer een variabel of juist het vaste tarief, en specificeer de looptijd van de overeenkomst. Specificeer je zoekopdracht (neem bijv. groene energie). Info: kies een 1 jarig contract met een royale korting.

Check de voordeligste leverancier

Je ziet nu beschikbare partijen die vallen binnen jouw eisen. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Tevens kun jij specifieke aanbieders uit Friesland deselecteren.

Doe de overstap zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het abonnement aanvragen kan snel via internet. Het oversluiten is binnen 4 – 6 weken verwerkt. Jouw aanstaande leverancier regelt al het papierwerk. Dit gaat volledig buiten jullie om, en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Waar jij benieuwd naar bent is natuurlijk: welk energiecontract is in lijn met mijn eisen? Er is de keuze uit uit meerdere energiecontracten in Wijnaldum. Normaliter zijn alle erkende energiemaatschappijen aan te vragen (een voorbeeld is Qwint). En natuurlijk ook energiebedrijven als Fenor zijn werkzaam in dit gebied. Met behulp van de energievergelijker ontdek je vlug en probleemloos het goedkoopste energie-abonnement dat matcht bij jouw stroomverbruik. Hierna check je een overzicht met diverse actuele energiepakketten van mei 2024 in regio Harlingen.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
  • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de onkosten van elektriciteit en gas nooit uitsluitend het elektra-verbruik of de m3 gas beslaan. Er zijn nog 2 soorten kosten. Hier bedoelen we o.a. het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). De kosten hiervan zijn weer anders per leverancier, en hieronder vallen o.a. de activatiekosten, klantenservice en meer van dit soort zaken. Tevens spelen er zaken als netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (dit kan zijn Evides) rekent deze kosten door aan jou via de energiebedrijven. Aan de hand van subsidies geldt er de speciale “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Wijnaldum. Het mag duidelijk zijn, de tarieven van stroompakketten zijn best ingewikkeld opgebouwd. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van mei 2024 meteen vergelijken. Ook interessant: energiecontract Nijkerkerveen vergelijken.

goedkoopste stroom in wijnaldum

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit te reduceren. Denk aan: “zet elektrische apparaten helemaal uit” of zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat. Energie-aanbieders als Essent en Allure Energie hebben speciale hulpmiddelen voor helderheid over jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Laat de hele familie meedoen, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Wijnaldum. Het pluspunt is niet uitsluitend een lagere rekening van de energie aanbieding. Door de energieconsumptie te reduceren lever jij je bijdrage aan het verminderen van CO-2 uitstoot. Bijna alle energiemaatschappijen zijn dan ook betrokken bij groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Hantumeruitburen afsluiten.

Groene stroom Wijnaldum
Het opwekken van stroom is mogelijk via verschillende opties. De maatschappijen genereren stroom via zonnecentrales en windparken. Advies: jij kunt ook zelf energie opwekken. Een prima keuze is zonnepanelen installeren. Meer en meer mensen kiezen ook voor het installeren van zo’n warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Wijnaldum? Gebruik dan de “duurzame” opties in onze zoekmachine. Je ziet dan in een oogopslag de “duurzaamste” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Wijnaldum vergelijken Vergelijk zonder problemen de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.