Goedkoopste stroom Wierum Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Wierum? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energie-aanbieder. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn een enorm aantal maatschappijen voor gas en stroom. Nederlanders zijn altijd op zoek naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze tool ondersteunt jullie daarbij. Geholpen door onze vergelijker vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Wierum? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe moet ik stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juni 2024. Streef jij naar minder uitstoot van CO-2? Bekijk dan zeker de adviezen over leveranciers van groene stroom in Wierum. Al met al streven alle huishoudens naar een lage energienota. Vergaar direct onze praktische adviezen om het stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Wierum

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Wierum? Momenteel tellen we meer dan 15 energiemaatschappijen. Dit varieert van Energieflex tot aan Vattenfall: unieke tarieven en voordelen. De keuze is dus enorm. Een aanzienlijk aantal bedrijven claimen de goedkoopste te zijn. Maar dit wordt bepaald door jullie eigen wensen in de provincie Friesland. Factoren als locatie en energieconsumptie hebben invloed op de energiekosten. Check dus spoedig de vergelijker, en check de goedkoopste aanbieder van stroom en ontvang besparingen tot maar liefst €165.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Enkel en alleen elektriciteit is voor jou afdoende. Voer dan ook “0 M3 gas” in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verbruik je 2475 kWh aan elektra? Overeenkomstige stroom-abonnementen incasseren per 12 maanden zo’n €440.

Alleen gas

Reeds een gunstig elektriciteitscontract aangevraagd? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Druk hiervoor op “0 kWh stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een gezin met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €985. Het beste kan je kiezen voor een gas licht abonnement (ook interessant: elektriciteit van Clean Energy).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract bespaart jou het meest. Dit heb je te danken aan de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiecontracten. Het is niet zo’n gek idee om herhaaldelijk zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, met als gevolg steeds verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Wierum is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Fenor naar UnitedConsumers of HVC oversluiten naar Vattenfall kan per jaar +/- €180 besparen. Denk je dat het ingewikkeld is? Volg de 4 stappen hieronder.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de opgegeven locatie & verbruik. Begin dus met jouw woonplaats (gemeente Dongeradeel) en het verwachte energiegebruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Selecteer dan het aantal personen.

Voorkeuren doorgeven

Kies voor variabele of vaste tarieven, en selecteer de looptijd van jouw contract. Maak het aanbod persoonlijker (over bijv. groene energie). Advies: kies een kortlopend pakket met een forse welkomstaanbieding.

Check de voordeligste aanbieder

Je vindt nu alle contracten die matchen met jouw eisen. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Daarnaast mag je specifieke organisaties uit Friesland selecteren / deselecteren.

Verwerk het oversluiten zelf online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het pakket aanvragen kan ogenblikkelijk thuis. Het oversluiten is in maximaal 6 weken doorgevoerd. De nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Waar het uiteindelijk om draait is uiteindelijk: welk energiecontract spoort met mijn specifieke wensen? Er valt te kiezen uit diverse energiecontracten in Wierum. Eigenlijk zijn alle erkende energiemaatschappijen te bestellen (bijvoorbeeld Eneco). En natuurlijk ook energiebedrijven als Huismerk Energie zijn hier actief. Met de stroomvergelijker bekijk je rap en simpel het goedkoopste energie-abonnement passend bij stroomverbruik. Verderop tref je een overzicht met het huidige aanbod energiepakketten van juni 2024 in regio Dongeradeel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de prijzen voor stroom en gas niet enkel de elektra die je verbruikt of gas vergoeding beslaan. Je hebt rekening te houden met 2 soorten kosten. Dan moet je denken aan het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Dergelijke kosten verschillen per energiemaatschappij, en beslaan onder andere de activatiekosten, onderhoud aan het netwerk en soortgelijke kosten. Ook factureren ze nog netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (dit kan zijn WML) rekent deze kosten door aan jou via jouw energieleverancier. Aan de hand van subsidies vorder je een zogeheten “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Wierum. Het is duidelijk, de prijzen van het stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Met behulp van onze vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juni 2024 eenvoudig vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract Nijega vergelijken.

goedkoopste stroom in wierum

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit te reduceren. Een tip: “alleen wassen met volle wasmachine” of geen tweede koelkast gebruiken. Aanbieders zoals Energiedirect.nl en Energieflex hanteren nuttige programma’s om aanpassingen te maken in jouw stroomverbruik (en gas). Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Ga aan de slag met iedereen in huis en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Wierum. Het voordeel is niet alleen een lagere energienota. Door bewust met energie om te gaan draag je een steentje bij aan een ‘groener’ Holland. De meeste energieleveranciers zijn daarom druk bezig met groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Haler afsluiten.

Groene stroom Wierum
Stroom genereren gebeurt op allerlei wijzen. De meeste energiebedrijven wekken stroom op via windparken en zonneweides. Innovatief: je kan ook thuis energie genereren. Wat veel mensen doen is het kopen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp plaatsen om zo de gaskraan dicht te draaien. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Wierum? Klik dan op de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijker. Je treft dan in een oogopslag de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Wierum vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.